Logheaza-te si comanda pe secpral.ro pentru a beneficia de reduceri la produsele Hikvision! Daca nu ai cont, da click pe LOGIN -> Inregistrare client si completeaza campurile necesare. Vei primi un link de activare cont pe emailul introdus in 1-2 zile lucratoare.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CONTROL ACCESCONTROL ACCES
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

RETELISTICARETELISTICA
DISPECERATEDISPECERATE

DISPECERATE

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Blog

Noul Hub wireless Hikvision, antiefracție cu confirmare video

2018-11-26
AXHub reprezintă cea mai recentă inovație în materie de sisteme de antiefracție. Componentă a portofoliului Hikvision, seria AX este dedicată sistemelor rezindețiale și spațiilor comerciale de dimensiuni reduse.

Patru modalități de filtrare a alarmelor false de la Hikvision

2018-11-21
Oare câți clienți cu afaceri mici și mijlocii sunt interesați să beneficieze de cele mai inteligente funcții din rândul sistemelor de supraveghere video fără prea multe investiții? Utilizând produse Hikvision, aceștia se pot bucura de beneficiile unui sistem performant, capabil să filtreze alarmele false cu o precizie de 90%, fără prea multe investiții.

Producția Sur-Gard System I/II va fi oprită

2018-11-20
Începând cu 1 decembrie 2018, Sur-Gard System I/-IP și dispeceratele System II nu vor mai fi disponibile. Oprirea producției este cauzată de scoaterea din uz de către furnizor a unor componente esențiale și de faptul că nu există înlocuitori compatibili pentru acestea.

Noua versiune de firmware v.4.20 pentru DVR-urile TURBO HD Hikvision

2018-11-16
Hikvision a lansat cea mai recenta versiune de firmware compatibila cu generatiile de DVR-uri TURBO HD 5.0. Afla principalele imbunatatiri aduse fata de versiunea anterioara.

Hanwha Techwin lansează camerele mini-dome Wisenet H.265

2018-11-15
Cele cinci noi camere compacte dome, adăugate la premiata serie de camere Wisenet X, sunt concepute pentru medii în care spațiul poate fi limitat, cum ar fi lifturile, intrările, casele scărilor și magazinele mici. Trei dintre aceste noi modele sunt concepute pentru a rezista la vibrațiile care pot să apară în mediile din industria transporturilor.

Hikvision lansează camerele termice all-in-one cu tehnologia Deep Learning

2018-11-15
Hikvision a lansat versiunile îmbunătățite ale camerelor termice all-in-one cu tehnologia Deep Learning, care vor aduce eficiență sporită pe partea de protecție perimetrală și tehnologie avansată pentru detecția incendiilor.

Cardurile SD – Eroii din umbră ai supravegherii video

2018-11-15
Uri Guterman, Head of Product & Marketing la Hanwha Techwin Europe, elogiază cardurile SD și oferă sfaturi utile privind achiziționarea lor.

Insight-uri de impact prin colaborare

2018-11-15
Hikvision colaborează cu partenerii Johan Sports, UScoutfor și Dotcomsport în vederea oferirii unei soluții integrate pentru monitorizarea datelor din sport și a unor instrumente de analiză care să ajute echipele de fotbal în a-și maximiza prezența, atât pe teren cât și în afara acestuia.

Industria transporturilor din West Midlands a investit în cea mai nouă tehnologie de supraveghere

2018-11-15
Unul dintre cele mai mari proiecte de supraveghere video ale Marii Britanii din ultimii ani, care a implicat instalarea a 845 camere Wisenet produse de Hanwha Techwin, a fost finalizat.

Hikvision face acum parte din Forum of Incident Response and Security Teams

2018-11-15
Hikvision Security Response Center (HSRC) este acum membru FIRST (Forum of Incident Response and Security Teams), recunoscut ca lider global în răspuns la incidente.

Zona rezidențială cu acces controlat Strandudden

2018-11-14
O soluție de supraveghere video produsă de Hanwha Techwin a fost aleasă pentru a ajuta la crearea unui mediu sigur pentru locuitorii primei zone rezidențiale cu acces controlat din Suedia.

CIOT-700M, mai mult decât un videointerfon

2018-11-12
Gama de produse CIOT de la COMMAX beneficiază de servicii inteligente de tipul IoT (Internet of Things) și un CLOUD proprietar cu rol de integrare a posturilor de videointerfonie de interior din aceeași gamă.

Hanwha Techwin introduce camerele Wisenet X din oțel inoxidabil

2018-10-31
Hanwha Techwin și-a extins seria de camere Wisenet X prin introducerea a 4 noi camere dome din oțel inoxidabil.

Hanwha Techwin introduce sistemul de Poziționare din seria Wisenet T

2018-10-31
Hanwha Techwin și-a extins seria de camere Wisenet T prin adăugarea sistemului de Poziționare de 2 megapixeli Wisenet TNU-6320.

Hanwha Techwin introduce noile camere termice Wisenet VGA

2018-10-31
Gama Wisenet oferă acum și mai multă flexibilitate și diversitate prin introducerea noilor camere termice de rezoluție VGA.

Vulnerabilitate de tipul Buffer Overflow a camerelor IP

2018-10-10
Notificarea oficială a Hikvision-ului pentru echipamentele cu o vulnerabilitate de tipul Buffer Overflow.

IRIDE pasiune italiană

2018-10-05
Noile telecomenzi cu patru canale Beninca

Sistemul 4-4-4 de la COMMAX: primele impresii

2018-09-24
Noul sistem de videointerfonie COMMAX pentru proiecte rezidențiale

DRC-4CPNK, noul videointerfon COMMAX cu control acces

2018-09-04
Luna septembrie introduce noi produse în portofoliul Secpral. Printre acestea se numără primul post de exterior de videointerfonie COMMAX cu capabilitate de control acces pentru o casă unifamiliară.