Vrei cont pe platforma B2B secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
RETELISTICARETELISTICA
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Industria transporturilor din West Midlands a investit în cea mai nouă tehnologie de supraveghere

Unul dintre cele mai mari proiecte de supraveghere video ale Marii Britanii din ultimii ani, care a implicat instalarea a 845 camere Wisenet produse de Hanwha Techwin, a fost finalizat.

Sistemul de supraveghere video, conceput pentru a contribui semnificativ la asigurarea siguranței și fiabilității transportului public din zona West Midlands, e utilizat pentru a monitoriza activitatea din peste 50 de gări, 11 stații de autobuz, 3 locații Midland Metro park and ride și activitatea de pe ruta autobuzului numărul 11, ruta principală din jurul orașului Birmingham.

 

Investiție

Proiectul a implicat instalarea a 845 de camere Wisenet de către Total Integrated Solutions Ltd (TIS) în numele Transport for West Midlands, înființată de West Midlands Combined Authority (WMCA) în vederea coordonării investiției necesare pentru îmbunătățirea infrastructurii de transport a regiunii. Cealaltă parte a proiectului a implicat instalarea camerelor IP Wisenet HD de ultimă generație în mai multe parcări auto și îmbunătățirea semnificativă a sistemelor de supraveghere din Walsall și Solihull, două din patru sisteme CCTV pentru spații publice ale autoritățiilor locale, monitorizate deja de WMCA.

Imaginile live și înregistrate de la toate camerele sunt monitorizate în cadrul unui dispecerat de ultimă generație în valoare de £1.2M, aflat în centrul orașului Birmingham.

„Abordarea noastră în acest proiect extrem de mare și complex nu s-a limitat la atingerea unor KPIs,” a declarat Eamonn Murphy, key account manager la TIS. „Am considerat că o abordare de tip parteneriat ar avea succes, parteneriat în care nu am fi doar furnizorul soluțiilor tehnice, ci am fi implicați și la un nivel strategic în identificarea, împreună cu Transport for West Midlands, a unei căi pentru îmbunătățirea sistemelor, creșterea eficienței, reducerea costurilor și utilizarea tehnologiei de ultimă generație, cum ar fi analiza video inteligentă.”

 

Selecția camerelor

Transport for West Midlands au evaluat camerele din oferta a 9 producători. Decizia de a procura toate camerele de la Hanwha Techwin (cunoscut înainte ca Samsung Techwin) s-a datorat parțial raportului preț-performanță al camerelor, dar au mai fost doi factori importanți luați în considerare.

În primul rând, Hanwha Techwin are o relație apropiată cu partenerul său tehnologic, Veracity. Astfel, TIS puteau fi asigurați că integrarea între camerele Wisenet și soluția Veracity Coldstore ‘direct to storage’ va fi facilă și fără întreruperi. Acest lucru elimină nevoia de NVR-uri (Network Video Recorders), prin urmare reducând substanțial costurile și minimizând cerințele de setare și întreținere.

Soluția de înregistrare Veracity Coldstore e unică prin modul său liniar în care datele sunt transpuse pe hard drive-uri. Doar două hard drive-uri funcționează concomitent, ceea ce duce la reduceri în consumul de energie, un nivel mai mic de căldură generată și exitenderea longevității pentru hard drive-uri, reducând costurile generale. Când vreun hard drive se defectează, drive-ul defect poate fi înlocuit cu un drive nou, permițând utilizarea neîntreruptă.

Al doilea factor important este reprezentat de capacitatea camerelor Wisenet de tip open platform de a se preta unor tipuri de analiză video inteligentă cum ar fi ANPR și heat mapping în cazul în care Transport for West Midlands doresc să se folosească de acestea pe viitor. S-a testat și aplicația People Counting de la Wisenet. Aceasta se folosește de software-ul de analiză video inteligentă dezvoltat de Facit Data Systems, un alt partner tehnologic Hanwha Techwin.

 

Camerele

O mare parte dintre camerele instalate sunt camere IP PTZ de 2 megapixeli SNP-6320H. Pe lângă faptul că au filtru ICR, capturând imagini de o calitate ridicată în condiții de iluminare redusă, zoom-ul de 32x al camerei permite operatorilor să observe detaliile activităților capturate. Au fost efectuate teste în cadrul cărora camerele au fost limitate la 2Mbps și configurate pentru transmisia a 25 de imagini pe secundă (ips) la o rezoluție de 1080p. Performanța la acest nivel redus de bandă a fost impresionantă și a contribuit semnificativ la selecția camerelor Wisenet SNP-6320H care sunt dotate și cu funcția inteligentă de auto-tracking pentru ca un nivel ridicat de detalii să fie capturat când un operator nu este prezent.

Alte camere Wisenet instalate în cadrul proiectului includ camera IP dome IR antivandal SNV-6084R antivandal și camera IP BOX SNB-6004, ambele capabile să captureze imagini la o rezoluție de 2 Megapixeli.

 

Un parteneriat de succes

„Lucrând în gări, stații de metrou și de autobuz din toată zona West Midlands e o operațiune complexă și o adevărată provocare, iar echipa TIS merită recunoștință pentru expertiza și hărnicia de care au dat dovadă,” a declarat Mark Babington, Safety & Security Manager la Transport for West Midlands.

„Inginerii de la TIS au fost extrem de calificați pentru a lucra cu tehnologia de supraveghere video de ultimă generație și, în același timp, au gestionat bine sistemele vechi. Ambele calități au fost necesare în mediul unic al unei rețele integrate de transport care are propriile cerințe și propria legislație privind sănătatea și siguranța.”

„Furnizori precum Hanwha Techwin și Veracity au lucrat extrem de bine în parteneriat cu noi pentru a obține câștigul maxim din această investiție substanțială în infrastructura de transport din West Midlands.”

Legat de succesul proiectului, Bob (H.Y.) Hwang Ph.D., Managing Director la Hanwha Techwin Europe, a declarat: „Suntem foarte recunoscători pentru oportunitatea de a fi implicați în acest proiect. E un exemplu excelent pentru beneficiile pe care stakeholderii le pot avea interacționând unii cu alții ca parteneri în fazele incipiente ale proiectului pentru a se asigura că cele mai potrivite produse sunt specificate și, ulterior, instalate astfel încât clientul să fie satisfăcut.”

 

(Articol original)

Spor la proiecte!

Alina


Camera IP dome - SNV-6084R

Camera IP box - SNB-6004

CAMERA IP PTZ DE EXTERIOR 2MP ZOOM 32X - SNP-6320H
Convergenta spre excelenta [partea a 2-a]

Convergenta spre excelenta [partea a 2-a]

Monitorizare video off-grid marca Hikvision

Monitorizare video off-grid marca Hikvision

Solutii de monitorizare a gradului de ocupare de la Hanwha

Solutii de monitorizare a gradului de ocupare de la Hanwha

From door to phone

From door to phone

Comanda rapida – noua functionalitate pe secpral.ro

Comanda rapida – noua functionalitate pe secpral.ro

Streaming live pe YouTube cu camere IP Hikvision

Streaming live pe YouTube cu camere IP Hikvision

Controlul densitatii de persoane [Hands On]

Controlul densitatii de persoane [Hands On]

Nou in oferta Secpral - WIFI CONTROLLER

Nou in oferta Secpral - WIFI CONTROLLER