x
LISTA PRETURI - 2024-07-14

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

MODULE COMUNICATIE

Filtre
MODUL GPRS BUS LITE
SEKA BUS LITE
Modul GPRS dedicat centralelor DSC PowerSeries, conectare doar pe magistrala, comunica in dispeceratul SEKA, fara porturi programabile. Ofera o comunicare integrala si rapida a evenimentelor catre dispecerate de tip SEKA GPRS DIS USB. Acest produs este compatibil doar cu seria Power.
PROMO
MODUL DE COMUNICARE ABONAT DEDICAT
SEKA BUS COMBO
Modul de comunicare abonat dedicat pentru DSC, comunicare cu pana la 4 dispecerate (GPRS+3IP), doua socluri SIM pentru backup prin alt operator GSM, configurare si control de la distanta prin WEB accesibil pe baza de parola si nivel de acces, 6 porturi configurabile de intrare/iesire, conectare direct pe magistrala centralelor fara a fi nevoie de programarea comunicatorului acestora.
PROMO
MODUL GPRS ABONAT DEDICAT
SEKA GPRS BUS
Modul GPRS dedicat centralelor DSC si BENTEL. Conectare pe magistrala (DSC) sau serial (Bentel), 6 porturi bidirectionale programabile, comunicare integrala a evenimentelor, 2 socluri SIM pentru backup prin alt operator GSM, functioneaza DOAR impreuna cu dispeceratul SEKA GPRS.
PROMO
MODUL GPRS ABONAT UNIVERSAL
SEKA GPRS CID

Modul GPRS abonat universal (compatibil cu orice centrala de alarma care detine comunicator telefonic digital), emuleaza o linie PSTN pentru receptia semnalelor in format DTMF ContactID, 6 porturi programabile, 2 socluri SIM pentru backup

PROMO
MODUL DE COMUNICARE IP COMPATIBIL CU CENTRALE DSC
SKLINK
Modul de comunicare IP compatibil cu centralele DSC care suporta TLINK, raportare evenimente si acces DLS prin SKLink Receiver, comunicatie criptata

Brandurile cu care lucram