x
LISTA PRETURI - 2024-03-01

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

CENTRALE TELEFONICE

Filtre
CENTRALA TELEFONICA IP PBX 50 UTILIZATORI
INS50
Centrala Hibrid IP PBX special conceputa pentru a aduce intreprinderilor o comunicare unita si securiate marita, usor de gestionat prin intermediul interfetei web. Aceasta ofera pana la 50 de utilizatori IP avand flexibilitatea de integrare a liniilor PSTN, canale GSM si trunchiuri VoIP, posibilitatea de a inregistra convorbirile utilizand un hard disk extern sau partitie in retea.
PROMO
CENTRALA TELEFONICA IP PBX 20 UTILIZATORI
INS20
Centrala Hibrid IP PBX special conceputa pentru a aduce intreprinderilor o comunicare unita si securiate marita, usor de gestionat prin intermediul interfetei web. Aceasta ofera pana la 20 de utilizatori IP avand flexibilitatea de integrare a liniilor PSTN, canale GSM si trunchiuri VoIP, posibilitatea de a inregistra convorbirile utilizand un hard disk extern sau partitie in retea.
PROMO
CENTRALA TELEFONICA IP PBX 300 UTILIZATORI
INS300
Centrala Hibrid IP PBX special conceputa pentru a aduce intreprinderilor o comunicare unita si securiate marita, usor de gestionat prin intermediul interfetei web. Aceasta ofera pana la 300 de utilizatori IP avand flexibilitatea de integrare a liniilor PSTN, canale GSM si trunchiuri VoIP, posibilitatea de a inregistra convorbirile utilizand un hard disk extern sau partitie in retea.
PROMO
PORTURI TRK PENTRU CENTRALE INS
O2 MODULE (2FXO)
Placa FXO, 2 linii externe analogice, pentru centralele INS20, INS50, INS100, INS300
PROMO
PORTURI EXT PENTRU CENTRALE INS
S2 MODULE (2FXS)
Placa FXS, 2 interioare analogice pentru centralele INS20, INS50, INS100, INS300
PROMO
PLACA MIXTA FXS + FXO
SO MODULE (FXSO)
Placa FXS + FXO, 1 linie externa analogica + 1 interior analogic pentru centralele INS20, INS50, INS100, INS300
PROMO
SOFTWARE VARIANTA EXTINSA
LICENTA CALLCENTER INS20
Licenta Call Center pentru centrala INS20, software varianta extinsa
PROMO
SOFTWARE VARIANTA EXTINSA
LICENTA CALLCENTER INS50
Licenta Call Center pentru centrala INS50, software varianta extinsa
PROMO
SOFTWARE VARIANTA EXTINSA
LICENTA CALLCENTER INS100
Licenta Call Center pentru centrala INS100, software varianta extinsa
PROMO
SOFTWARE VARIANTA EXTINSA
LICENTA CALLCENTER INS300
Licenta Call Center pentru centrala INS300, software varianta extinsa
PROMO
CENTRALA TELEFONICA IP PBX 100 UTILIZATORI
INS100
Centrala Hibrid IP PBX special conceputa pentru a aduce intreprinderilor o comunicare unita si securiate marita, usor de gestionat prin intermediul interfetei web. Aceasta ofera pana la 100 de utilizatori IP avand flexibilitatea de integrare a liniilor PSTN, canale GSM si trunchiuri VoIP, posibilitatea de a inregistra convorbirile utilizand un hard disk extern sau partitie in retea.
PROMO
TELEFON INOVATOR GIGABIT COLOR IP, TFT-LCD 3.5
UC924
Telefon IP inovativ cu ecran color, Gigabit, 3.5"³ TFT-LCD cu 480*320 pixeli. Accepta pana la 5 conferinte. Este un telefon IP optimizat pentru utilizarea executiva, asistenti administrativi si call center. TFT-LCD si HD Voice creeaza o experienta vizuala si audio cat mai asemanătoare de realitate.
PROMO
TELEFON IP GIGABIT COLOR IP PHONE, 3 SIP ACCOUNTS
UC923
Telefon IP inovativ cu ecran color, Gigabit, 2.8"³ TFT-LCD cu 320*240 pixeli. Accepta pana la 5 conferinte. Este un telefon IP optimizat pentru utilizarea executiva, asistenti administrativi si call center. TFT-LCD si HD Voice creeaza o experienta vizuala si audio cat mai asemanatoare de realitate.
PROMO
TELEFON IP 6 VOIP ACCOUNTS
UC926
Telefon IP inovativ cu ecran color, Gigabit optimizat pentru utilizarea executiva, asistenti administrativi si call center. Accepta pana la 5 conferinte. Tastele programabile pot fi configurate cu diferite functii. TFT-LCD si HD Voice de inalta rezolutie ofera o experienta vizuala si audio asemanătoare cu realitatea.
PROMO
CASTI TELEFONICE
MRD-509D
Casti telefonice, calitate audio ridicata a receptorului, circuit anti-soc acustic, rotire brat microfon de 330°, rotire de 180° intre difuzor si banda de sustinere, brat microfon ajustabil in lungime, banda de sustinere click-stop din otel, ajustabila cu 60mm, perne de urechi din imitatie de piele, deconectare rapida pentru parasirea biroului fara indepartarea castilor
PROMO
CASTI TELEFONICE
MRD-509S
Casti telefonice, calitate audio ridicata, rotire brat microfon de 330°, rotire de 180° intre difuzor si banda de sustinere, brat microfon ajustabil in lungime, banda de sustinere T-Pad click-stop, ajustabila cu 60mm, perna de urechi din imitatie de piele, cablu flexibil, certificare CE, FCC
PROMO
INTERFATA GSM PENTRU CENTRALE INS
INS GSM2 GATEWAY
INS GSM GATE este un produs multifunctional care se conecteaza cu orice IP PBX, utilizat pentru a implementa eficient tranzitia intre reteaua mobila si VoIP. Caracteristici: 2 canale GSM (GSM: Quad-band 850/900/1800/1900MHz), trimitere si primire SMS, management coduri PIN, limitare durata apel, open API pentru SMS si USSD, server SIP pentru telefoane IP inclus, server web HTTP/HTTPS, configurare usoara via interfata web
PROMO
TELEFON IP 6 CONTURI VOIP
D38
Telefon IP inovativ cu ecran color, Gigabit optimizat pentru utilizarea executiva, asistenti administrativi si call center. Accepta pana la 5 conferinte. Tastele programabile pot fi configurate cu diferite functii. TFT-LCD si HD Voice de inalta rezolutie ofera o experienta vizuala si audio asemanatoare cu realitatea.
PROMO

Brandurile cu care lucram