x
LISTA PRETURI - 2024-06-14

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

Compania SECPRAL

secpralCompania SECPRAL

va ofera solutii de ultima generatie de la producatori de top din domenii precum CCTV, video IP, conectivitate, control acces, anti-incendiu, anti-efractie, adresare publica, comunicatii, cablare structurata si home automation. Solutiile de securitate reprezinta doar o parte din ceea ce va oferim, pentru ca suntem mult mai mult decat un simplu distribuitor.
Suntem partenerul dvs. de afaceri, iar succesul dvs. reprezinta si succesul nostru.
De aceea, va oferim si o gama variata de servicii care contribuie la sustinerea si dezvoltarea afacerii dvs.

Echipele noastre de vanzari si ingineri sunt mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si aplicatii avansate pentru a vi le putea prezenta si a va putea instrui cu privire la functionalitatea si integrarea acestora.
Oferim permanent cursuri gratuite de formare pentru produsele distribuite. Serviciile si produsele noastre asigura succesul tuturor proiectelor dvs.

De asemenea, depunem toate eforturile astfel incat procesul comenzii dvs. sa fie usor si convenabil, incepand de la alegerea produsului si pana la livrare.
Plasati o comanda la una dintre sucursalele noastre, online sau prin sistemul nostru de comenzi telefonice, si vi le putem livra chiar a doua zi.
In plus, toate produsele noastre vin la pachet cu un program atractiv de reduceri si conditii flexibile de plata.
ASISTENTA

CONSULTANTA


Produsele, serviciile si expertiza oferite de echipele noastre tehnice si comerciale converg in solutii perfecte pentru partenerii nostri. De la produse stand alone la solutii IP complet integrate, va ajutam sa alegeti si sa accesati cele mai potrivite produse pentru proiectele dvs.
SUPORT TEHNIC

SUPORT TEHNIC


Echipa noastra de ingineri completeaza decalajul dintre faza de proiectare si cea de instalare a diverselor aplicatii din sfera sistemelor de securitate, oferind cunostinte tehnice si de bune practici bazate pe ani de experienta in industrie.
IMPORTATOR

SERVICE SPECIALIZAT


Asiguram service specializat, atat in perioada de garantie cat si post-grarantie, pentru intreaga gama de echipamente comercializate. Intelegem cat de importanta e remedierea rapida a produselor defecte si incercam sa mentinem termenul maxim de rezolvare a solicitarilor sub 10 zile lucratoare.
IMPORTATOR

DEZVOLTARE PRODUSE


Cu o cota de piata de peste 90%, Seka GPRS este cea mai apreciata solutie de monitorizare din Romania. Prin Seka GPRS intelegem atat platforma de transmisie date, intrega gama de comunicatoare, cat si solutia software pentru dispecerate, toate fiind dezvoltate si in continuu imbunatatite de echipa de cercetare Secpral.
IMPORTATOR

DISTRIBUTIE PRODUSE


Cercetarea, identificarea, validarea preturilor si gestionarea mai multor furnizori cu volum redus pot consuma mult timp si pot genera sincope in procesele companiei dvs. Cu un portofoliu de furnizori intr-o continua crestere, Secpral va pune la dispozitie cea mai completa oferta disponibila pe piata, asigurandu-va accesul rapid si usor la solutiile de securitate de care aveti nevoie.

Brandurile cu care lucram