x
LISTA PRETURI - 2022-05-27

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Comanda HDD-uri Seagate cu o capacitate cumulata de 12TB si poti castiga un rucsac Samsonite! /// Secpral lanseaza SK-TS1interfon de bloc GSM! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Insight-uri de impact prin colaborare

Lumea fotbalului devinde din ce în ce mai competitivă, cluburile concurând între ele pentru cei mai buni jucători, cele mai bune poziții în clasament și cei mai mulți fani. În piața aceasta, tehnologia devine o armă puternică pentru organizațiile de fotbal din întreaga lume. Mărimea pieței europene a fotbalului în 2016/17 a fost de 25,5 miliarde de euro, în creștere cu un miliard față de 2015/16, iar participarea la meciuri în sezonul 2017/18 a fost la cel mai înalt nivel din ultimii 60 de ani.

Hikvision colaborează cu partenerii Johan Sports, UScoutfor și Dotcomsport în vederea oferirii unei soluții integrate pentru monitorizarea datelor din sport și a unor instrumente de analiză care să ajute echipele de fotbal în a-și maximiza prezența, atât pe teren cât și în afara acestuia. Acest demers a început la scurt timp după ce Hikvision a sponsorizat echipa olandeză de fotbal Ajax în 2017 și după ce a lucrat împreună cu ei la managementul performanței de echipă.

Fiecare dintre acești parteneri este lider inovator în industria proprie, iar împreună oferă o soluție integrată pentru industria sportului care este unică pe piață. Elementele luate separat există deja de ceva vreme, dar impactul implementării acestora laolaltă abia acum urmează să fie aflat.

Hikvision

Hikvision asigură ochii sistemului cu ajutorul unei camere PanoVu de 24 MP poziționate central pe marginea terenului pentru a surprinde fiecare unghi. Camera PanoVu de 24 MP (DS-2CD6A64F) oferă un unghi de 180° asupra terenului, ceea ce înseamnă că toată acțiunea poate fi văzută, oriunde ar fi jucătorii pe teren.

Imaginile capturate de cameră sunt foarte clare. Cu patru lentile de 6MP fiecare, însumând 24MP, camera are printre cele mai mari rezoluții dintre camerele PanoVu din industrie. Camera are o rată de 30 FPS, ceea ce înseamnă cu nimic nu va fi omis. Toate mișcările din timpul antrenamentelor sau meciurilor vor fi transmise live și înregistrate de această cameră.

Soluțiile viitoare vor beneficia de o nouă cameră PanoVu de 32MP, care va captura imagini la o rezoluție și mai mare. Camera include și tehnologia deep learning de ultimă generație de la Hikvision, care presupune recunoașterea jucătorilor și urmărirea lor pe teren. Datele astfel obținute vor spori acuratețea și valoarea soluției în întregimea sa.

Johan Sports

Johan Sports oferă un sistem de analiză a performanței pentru echipele sportive care e prietenos și accesibil din punct de vedere al costurilor. Fiecare jucător poartă un tracker GPS pentru măsurarea mișcărilor și a ritmului cardiac în timpul antrenamentelor sau meciurilor. Datele astfel generate pot fi vizualizate într-un mediu online de analiză, destinat antrenorilor, jucătorilor și analiștilor.  Johan Sports combină datele măsurate prin GPS cu cunoștințele din știința sportului. Astfel, utilizatorii pot cu ușurință să optimizeze antrenamentele, să prevină accidentările și să monitorizeze nivelul de fitness al echipei și al jucătorilor luați individual.

Aceasta e prima platformă integrată de analiză în care antrenorul poate să adune și să analizeze toate datele relevante generate de GPS împreună cu datele legate de ritmul cardiac. Antrenorii și analiștii din toată lumea o folosesc pentru a maximia performanța fiecărui jucător.

UScoutfor

Platforma software UScoutfor folosește fluxul de date de la camere pentru a îmbina cele 4 imagini și a corecta distorsiunile videoului cu tehnologia TNU. Corecția distorsiunilor se referă la procesul de corectare a perspectivei unei imagini pentru a inversa efectele distorsionărilor geometrice cauzate de lentila camerei.

Platforma software mai include și o funcție de regizor virtual, ceea ce elimină nevoia prezenței fizice a unui operator de cameră la locație. Reprezentanții media și organizatorii de evenimente pot avea o aplicație complet automatizată în care software-ul urmărește automat (prin pan, tilt și zoom) acea parte din cadrul unui eveniment live care e de interes pentru public. Software-ul poate, de asemenea, să recunoască automat anumite „evenimente” – un gol, de exemplu – pentru ca publicul să nu piardă momentele cheie, chiar și când nu sunt acolo. Prin rețeaua de distribuție în timp real și prin aplicații, UScoutfor poate să trimită către toți fanii notificări de tip push cu filmarea golurilor sau a altor momente importante. E posibilă și folosirea videoului din UScoutfor pentru software-uri third party de analiză.

Dotcomsport

Toate datele de la Hikvision, Johan Sports și UScoutfor sunt transmise către platforma Dotcomsport pentru analiză integrată. Această analiză asigură cel mai intuitiv sistem din lumea fotbalului pentru dezvoltarea jucătorilor. Dotcomsport e o companie globală de software care oferă produse și servicii concepute pentru piața sporturilor.

Sistemul Player Development de la Dotcomsport oferă o perspectivă completă asupra organizației, cu prezentări generale clare și în format grafic, pentru a ști exact ce se întâmplă în cadrul clubului. Prin intermediul platformei, cluburile pot coordona jucătorii și personalul, pot planifica meciurile, antrenamentele, evaluările și pot înregistra toate detaliile din cadrul unui meci. În prezent, platforma este folosită în 15 țări de mai mult de 300 de organizații din domeniul fotbalului.

Combinație puternică

Această colaborare este un exemplu bun al unei combinații care aduce valoare mai multă decât suma componentelor sale. Pentru a oferi toate aceste beneficii, volume mari de date trebuie adunate de la surse de încredere. Dar aceste informații trebuie analizate pentru a avea cu adevărat impact și trebuie procesate pentru a-i informa pe variații săi utilizatori.

Peter Guan, Channel Sales and Marketing Director la Hikvision Europe, spune: „La Hikvision suntem mândri să putem oferi soluții complete și să le oferim clienților noștri cele mai bune opțiuni pentru ei. Asta înseamnă să lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri, iar această colaborare reprezintă un exemplu bun pentru asta. Camerele noastre PanoVu de 24MP oferă imagini clare și date brute care, împreună cu datele de la Johan Sports, alimentează motorul analitc de la Dotcomsport. Acestea asigură și sursa pentru conținutul optimizat pentru utilizatori de la UScoutfor.”

Lumea sporturilor nu a rămas în urmă în cadrul revoluției big data. Combinația de informații luate din teren poate oferi insight-uri valoroase pentru management, pentru analiza antrenamentelor și pentru îmbunătățirea experienței meciurilor pentru fani. Colaborarea dintre Hikvision, Johan Sports, UScoutfor și Dotcomsport va oferi o soluție integrată nouă care va revoluționa lumea fotbalului.

(Articol original)

Spor la proiecte!

Alina

Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala