Vrei cont pe platforma online B2B? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare.
X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
RETELISTICARETELISTICA
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Zona rezidențială cu acces controlat Strandudden

O soluție de supraveghere video produsă de Hanwha Techwin a fost aleasă pentru a ajuta la crearea unui mediu sigur pentru locuitorii primei zone rezidențiale cu acces controlat din Suedia.

 

Aflată în mijlocul pădurilor Småland din sudul Suediei, zona rezidențială cu acces controlat Strandudden a fost concepută pentru a oferi un mediu sigur proprietarilor de locuințe care vor să se bucure de un nivel ridicat al calității vieții. Prima fază a dezvoltării a implicat construirea a 18 apartamente cu vedere superbă spre lac. Materialele și caracteristicile fiecărui apartament au fost atent selectate pentru a asigura consumul sustenabil de energie.

 

 

Camerele Wisenet

După finalizarea dezvoltării, peste 100 de camere Wisenet produse de Hanwha Techwin vor facilita monitorizarea fluxurilor de persoane și vehicule atunci când intră și circulă în zonele publice ale comunității.

6 camere Wisenet au fost inițial instalate în perioada construirii apartamentelor. Acestea au fost folosite pentru a asigura că procesele se desfășoară în conformitate cu regulile de sănătate și siguranță ale locației și pentru a monitoriza echipamentele valoroase.

„Am evaluat produsele mai multor producători, dar calitatea superbă a imaginilor capturate de camerele Wisenet a făcut ca decizia de a le recomanda pentru zona rezidențială să fie una ușoară pentru noi,” a declarat Henrik Carlsson, CCTV Product Manager pentru Elajo, una dintre cele mai mari companii instalatoare din Suedia, care a câștigat contractul de gestionare a proiectului.

„La fel de important, puterea masivă de procesare a chipset-urilor camerelor de tip open platform oferă clientului nostru posibilitatea de a folosi aplicații specializate, cum ar fi identificarea plăcuțelor de înmatriculare (ANPR), pentru a controla accesul vehiculelor în zona rezidențială.”

 

Selecția camerelor

Echipa tehnică și cea de pre-sales de la Hanwha Techwin Europe au lucrat îndeaproape cu Elajo în alegerea celor mai potrivite tipuri de camere pentru fiecare locație.

6 modele Wisenet au fost selectate pentru ca imaginile de calitate ridicată să fie capturate zi și noapte și să nu existe unghiuri moarte. Printre acestea se numără PTZ-ul 4K PNP-9200RH, care are iluminare IR încorporată. PNP-9200RH, care are un factor de protecție la temperii IP66 respectiv IK10, motiv pentru care PTZ-ul este potrivit pentru instalarea în mediile ostile, utilizează tehnologia de Scanare Progresivă pentru a asigura margini clare ale persoanelor și vehiculelor.

PTZ-urile PNP-9200RH instalate la intrarea în zona rezidențială au fost echipate cu soluția Wisenet Group ANPR care permite gestionarea automată a accesului mașinilor pe baza unei liste de tip white list și a releelor fizice din cameră. Dezvoltată de Hanwha Techwin în parteneriat cu compania expertă în analiză video inteligentă FF Group, soluția utilizează tehnologia de comunicare IP între camere, ceea ce face posibil ca până la 4 camere Wisenet Group ANPR să lucreze împreună, transmițând simultan date de la fiecare către o singură interfață web.

 

Wisenet WAVE

Imaginile de la toate cele 100 de camere vor fi afișate în dispeceratul zonei rezidențiale prin intermediul VMS-ului (video management software) Wisenet WAVE. Un instrument intuitiv de ‘drag & drop’ simplifică pentru operatori procesul de setare a afișării imaginilor live și înregistrate pe un singur ecran, cu layout-uri și dimensiuni care pot fi personalizate. Alte funcționalități principale includ control PTZ virtual care, cu doar câteva clickuri, permite operatorilor să facă zoom in și să vadă detaliile acțiunilor suspecte, în timp ce detecția de mișcare și funcțiile de analiză video inteligentă pot fi configurate să alerteze utilizatorul atunci când au loc incidente definite de acesta.

„Wisenet WAVE s-a dovedit a fi extrem de ușor de folosit iar faptul că operatorii pot, cu training minimal, să beneficieze de gama sa largă de funcționalități inovatoare reprezintă un avantaj semnificativ,” a declarat Henrik Carlsson. „De asemenea, a contribuit la reducerea costurilor de instalare, având o funcție de descoperire automată care presupune că mai multe camere conectate pot fi adresate și setate în doar câteva minute.”

 

Monitorizarea din mers

Pe lângă afișarea imaginilor în dispeceratul zonei rezidențiale, în cazul unui incident care necesită intervenție imediată, persoanele care patrulează vor putea să vadă orice fel de activitate de la distanță pe un smartphone sau o tabletă cu ajutorul unei aplicații de mobil Wisenet.

 

Camere Wisenet specificate:

 

(Articol original)

Spor la proiecte!

Alina


CAMERA IP BULLET DE EXTERIOR 12.4MP IR 40M - PNO-9080R

CAMERA IP DOME DE INTERIOR 4MP IR 20M 2.8MM - QND-7080RP

CAMERA ALL-IN-ONE IP,2MP,IR 70M,ZOOM 12X - XNO-6120R
Monitorizare video off-grid marca Hikvision

Monitorizare video off-grid marca Hikvision

Solutii de monitorizare a gradului de ocupare de la Hanwha

Solutii de monitorizare a gradului de ocupare de la Hanwha

From door to phone

From door to phone

Comanda rapida – noua functionalitate pe secpral.ro

Comanda rapida – noua functionalitate pe secpral.ro

Streaming live pe YouTube cu camere IP Hikvision

Streaming live pe YouTube cu camere IP Hikvision

Controlul densitatii de persoane [Hands On]

Controlul densitatii de persoane [Hands On]

Nou in oferta Secpral - WIFI CONTROLLER

Nou in oferta Secpral - WIFI CONTROLLER

Solutii complete de control al densitatii persoanelor si digital signage de la Hikvision

Solutii complete de control al densitatii persoanelor si digital signage de la Hikvision