x
LISTA PRETURI - 2024-06-15

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

Blog

Noul Hub wireless Hikvision, antiefracție cu confirmare video

2018 a fost un an plin de noutăți și depășiri de bariere tehnologice în rândul sistemelor de securitate. De la Deep Learning, IoT, H.265, până la rezoluții uimitoare atinse de camere de supraveghere analogice, mai exact 4K, toate acestea având scopul sporirii securității fizice prin optimizarea performanțelor sistemelor specifice.

Semestrul Q4 s-a încheiat în plină expansiune pentru Hikvision prin lansarea unui sistem de intruziune complet wireless, extrem de versatil și performat, numit AXHub.

 

Design stilizat și conectivitate extensivă

AXHub reprezintă cea mai recentă inovație în materie de sisteme de antiefracție. Componentă a portofoliului Hikvision, seria AX este dedicată sistemelor rezindețiale și spațiilor comerciale de dimensiuni reduse. În vederea securizării perimetrului, AXHub poate înrola echipamente periferice ca detectori, contacte magnetice, precum și detectori de fum sau gaz.

Ușor de instalat și utilizat, AXHub oferă asistență vocală pentru a-i ajuta pe instalatori pe parcursul întregii etape a instalării și alertare vocală a beneficiarului în cazul generării unor evenimente. Utilizatorii sunt în permanență conectați la sistemul de antiefracție Hikvision mulțumită integrării native cu aplicația dedicată dispozitivelor smartphone și tabletelor Hik-Connect. Există mai multe moduri de conectare oferite de aplicație, fie prin IP direct sau prin Cloudul Hikvision. De asemenea, CMS-ul gratuit iVMS-4200 permite conectarea la centralele AXHub.


Conectivitatea cloud oferă utilizatorilor control complet asupra sistemului de oriunde din lume via aplicația Hik-Connect. Aceștia pot cu ușurință arma, dezarma și monitoriza starea sistemului. Cloudul Hikvision permite utilizarea funcției revoluțiionare Ivaas (Intruder Verification as s Service) prin care utilizatorii și centrele de monitorizare pot confirma cu ușurință evenimentele vizuale la o rezoluție HD.

 

IvaaS (Intruder Verification as a Service)

Verificarea intrușilor ca serviciu oferă posibiltatea verificării vizuale în vederea confirmării eficiente a evenimentelor create de sistem.

Spre deosebire de alte metode de verificare oferite de alte sisteme de pe piață, bazate pe imagini statice de calitare redusă, serviciul Ivaas utilizează tehnologia Cloud pentru a interconecta în acceași platformă fluxuri video ale camerelor IP și sistemul de eferacție. Cu alte cuvinte, camerele Hikvision și sistemul de efracție colaborează fără probleme de compatibilitate în vederea transmisiei fluxurilor video de rezoluție HD direct către aplicațiile instalate pe smartphone-uri sau iVMS. Astfel, utilizatorii sau operatorii pot lua decizii mai rapid și eficient în contextul producerii unor evenimente.

Cu ajutorul IVaas, această platformă unificată este capabilă de activarea notificărilor de tipul push notification, armarea și dezarmarea de la distanță, vizualizarea live și vizualizarea înregistrarilor, precum și operații de management al utilizatorilor.

 

Funcții de bază

Integrare nativă în aplicația HIK-Connect

Aplicația Hik-Connect integrează, rără precedent, două tipuri de sisteme diferite de securitate - efracție și supraveghere video. Detectorii sunt corelați cu camerele de supraveghere în vederea verificării vizuale, precum și posibilitatea monitorizării sistemului de la distanță; sistemul poate transmite alerte, evenimente de armare, dezarmare și multe alte funcții, toate acestea oferind un control complet a sistemului oriunde în internet.

Configurare via browser

AXHub este prevăzut cu un server web care permite configurarea sistemului prin intermediul unui browser. Această abordare a companiei Hikvision oferă flexibilitate și, implicit, reducerea timpilor petrecuți în site, setarea sistemului realizându-se rapid și eficient prin utilizarea unui laptop sau PC aflat în aceeași rețea cu AXHub-ul.

Echipamente bidirecționale

AXHub permite înrolarea a până la 32 de dispozitive, iar comunicarea este bidirecțională. Sistemul este așadar securizat și extrem de flexibil, existând de asemenea multiple opțiuni de detectori de interior și exterior compatibili cu centrala AXHub.

Distanțe de transmisie

AXHub utilizează un receptor de sensibilitate ridicată care, în combinație cu comunicarea bidirecțională, face posibilă comunicarea cu detectorii până la distanțe de 800m în câmp deschis. Nu există noțiunea de repetoare, semnalele fiind extrem de puternice și stabile, toate acestea contribuind la reducerea semnificativă a costurilor.

 

Căi de comunicare

Sistemul AXHub oferă multiple moduri de comunicare cu aplicațiile mobile, ca LAN, Wi-Fi, GPRS, conexiune 3G/4G. Utilizând la bază o comunicare IP, AXHub poate comunica simultan cu multiple dispozitive în vederea transmisiei mesajelor de alarmare tuturor persoanelor antrenate în acest sistem.

Integrare ARC

Centralele AXHub pot comunica cu alte sisteme de dispecerizare datorită compatibilității cu formatul Contact ID. Astfel, mesajele sunt transmise și gestionate eficient de către operatorii de securitate.

Simplu de instalat și configurat

Nu există o altă metodă mai simplă de setare a sistemului. Instalatorii au la dispoziție multiple metode de conectare, fie utilizând un web-browser sau iVMS-4200 instalat pe un laptop în aceeași rețea, fie prin intermediul apliacției HIK-Connect. Detectorii pot fi înrolați în panoul AXHub prin apăsarea unui singur buton de învățare. O instalare rapidă și eficientă reduce timpul petrecut în locație și, evident, costurile implementării în comparație cu alte sisteme disponibile pe piață.

 

Vezi mai multe detalii despre AXHub urmărind video-ul de mai jos.

 

Spor la proiecte!

Cristian

HDD-uri AI pentru supraveghere video avansata

HDD-uri AI pentru supraveghere video avansata

FLX-S-DT-X5 - Detector PIR+MW cu lentila flexibila

FLX-S-DT-X5 - Detector PIR+MW cu lentila flexibila

WATERSTOP de la Ajax - Valva electrica pentru oprire apa

WATERSTOP de la Ajax - Valva electrica pentru oprire apa

Integrarea AxTraxPro™ cu terminalele de recunoastere faciala de la Hikvision

Integrarea AxTraxPro™ cu terminalele de recunoastere faciala de la Hikvision

Resetarea parolelor pentru dispozitivele Hikvision utilizand Hik-Partner Pro

Resetarea parolelor pentru dispozitivele Hikvision utilizand Hik-Partner Pro

Promotii curente si noutati

Promotii curente si noutati

Detectia de trecere pe rosu

Detectia de trecere pe rosu

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

Brandurile cu care lucram