x
LISTA PRETURI - 2023-06-08

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Aboneaza-te la newsletter /// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Genetec Security Center 5.8.1 a fost oficial lansat

Canadienii de la Genetec anunta cu mult entuziasm disponibilitatea noii versiuni a Security Center 5.8.1. Acest release simplifica managementul si actualizarea versiunilor de firmware ale camerelor inrolate, la care se mai adauga noi functii unificate de analiza video inteligenta.

Versiunea majora 5.8 a Security Center contine o sumedenie de noi functii si imbunatatiri a SC5.7, toate acestea fiind descrise intr-un articol anterior.

Firmware vault

Genetec Security Center contine un nou instrument care permite descarcarea securizata si actualizarea firmware-urilor camerelor inrolate in sistem. Firmware vault reprezinta o componenta a serviciului Genetec Update Service si acceseaza cele mai recente fisiere de firmware certificate si testate de catre cei de la Genetec direct din Config Tool. Unul dintre primii producatori certificati Genetec ai carui fisiere de firmware sunt disponibile prin Firmware vault este Hanwha Techwin. Exista previziuni ca pana la finele acestui an vom avea posibilitatea actualizarii versiunilor de firmware si pentru alti producatori consacrati compatibili cu Genetec Security Center.

 

Solutie de contorizare persoane de la KIWIVISION

Fiind o platforma unificata, Genetec Security Center 5.8.1 integreaza o sumedenie de solutii software si hardware de specialitate de la producatori terti.

O asemenea integrare vine in parteneriat cu KIWIVISION si modulul acestora de contorizare persoane. Modulul software ajuta clientii in procesul de achizitie si intelegere a fluxurilor de persoane in vederea gestionarii resurselor intr-o maniera cat mai proactiva.

Acest modul este instalat odata cu pachetul Security Center si poate utiliza ca sursa de date orice camera de surpaveghere conectata in sistem. Noul widget de tipul dashboard poate afisa informatii referitoare la numarul de persoane care au patruns/parasit o anumita zona si ofera multe alte functii.

Dashboard al sanatatii sistemului

O aprofundare revolutionara in industria sistemelor de securitate consta in introducerea notiunii de dashboard marca Genetec.

Un dashboard reprezinta un raport personalizat care se actualizeaza in timp real. Acesta poate sa contina informatii cum ar fi numarul de camere active, informatii de people counting, anumite evenimente de interes etc.

La dashboardurile de mai sus se adauga unul dintre cele mai importante dahsboarduri, mai exact, dashboardul de monitorizare sanatate system. Genetec Security Center 5.8.1 permite operatorilor si administratorilor de securitate sa monitorizeze evenimente ale sistemului, conexiuni active ale utilizatorilor si multe alte metrici de baza.

 

Mai multe detalii se regasesc in Release notes, care poate fi descarcat de aici.

 

Pentru si mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 

Spor la proiecte,

Cristian

Promotii curente si noutati

Promotii curente si noutati

Detectia de trecere pe rosu

Detectia de trecere pe rosu

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

Nou in oferta Secpral: AJAX FIRBA

Nou in oferta Secpral: AJAX FIRBA

Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin