x
LISTA PRETURI - 2024-05-27

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

INTERFATA LPR PENTRU DETECTIE DIN MERS

METLPRECI

Interfata LPR pentru detectie in mers. Se poate integra cu GPS si baze de date externe pentru a genera alarme in cazul parcarilor in zone nepremise, la expirarea timpului de parcare, la parcari ilegale sau alerte la detectia si inregistrarea unor numere de inmatriculare fara ITP, asigurare RCA, masini declarate ca furate sau de interes pentru politie.
Brand
METRICI
  1. Detalii
  2. Resurse

Brand METRICI

Interfata LPR pentru detectie in mers.

Interfata special adaptata fortelor de ordine sau angajatilor unor parcari care patruleaza cu vehicule si monitorizeaza in miscare posibile incalcari ale legii sau a instructiunilor de parcare.

Se poate integra cu GPS si baze de date externe pentru a genera alarme in cazul parcarilor in zone nepremise, la expirarea timpului de parcare, la parcari ilegale sau alerte la detectia si inregistrarea unor numere de inmatriculare fara ITP, asigurare RCA, masini declarate ca furate sau de interes pentru politie.

Interfata este special conceputa pentru dispozitive cu ecran tactil, iar lista de detectie este codata color pentru diversele tipuri de numere detectate, categoria in care se incadreaza si tipurile de alarme setate, pentru o mai buna lizibilitate in mers. Datele pot fi salvate local sau pe un server la distanta, in sediul central.

Brandurile cu care lucram