x
LISTA PRETURI - 2024-07-15

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

BARIERA 200M IR COMUNICATIE DIGITALA

AX-650DH MK3

Bariera 200m cu infrarosu activ si comunicatie digitala. Adrese individuale sunt alocate fiecarei perechi de bariere pentru eliminarea crosstalk-ului de la alte surse externe. Barierele pot fi montate pe pereti sau stalpi si au un grad de protectie IP65.
Brand
OPTEX

Produsul nu mai face parte din oferta Secpral.

  1. Detalii
  2. Resurse

Brand OPTEX
Tehnologie IR
Acoperire 200m

Bariera 200m cu infrarosu activ si comunicatie digitala pentru o securitate ridicata. Controlul automat al puterii razei permite optimizarea detectiei si ajustarea in vederea evitarii alarmelor false generate de elemente externe cum ar fi ceata densa sau reflexiile.

Adrese individuale sunt alocate fiecarei perechi de bariere pentru eliminarea crosstalk-ului de la alte surse externe, reducand astfel costurile si timpul necesare instalarii si planificarii unor sisteme complexe.

Barierele pot fi montate pe pereti sau stalpi si au o structura rezistenta cu grad de protectie IP65 care protejeaza impotriva apei, prafului si depunerii ghetii.

Brandurile cu care lucram