x
LISTA PRETURI - 2024-07-15

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

BARIERA 30M CU 4 CANALE SI ALIMENTARE CU BATERIE

AX-100TFR(BE)C

Bariera 30m de exterior cu infrarosu activ, versiune low power, pentru cai de acces, spatii deschise si perimetre mici. Alimentarea pe baza de baterie permite folosirea in locatii unde cablarea e dificila si/sau in aplicatii temporare. Are 4 canale selectabile, indicator LED pentru o aliniere optica usoara, grad de protectie IP55.
Brand
OPTEX
  1. Detalii
  2. Resurse

Brand OPTEX
Tehnologie IR
Acoperire 30m

Bariera 30m de exterior cu infrarosu activ, versiune low power, pentru cai de acces, spatii deschise si perimetre mici.

Alimentarea pe baza de baterie permite folosirea in locatii unde cablarea e dificila si/sau in aplicatii temporare (cum ar fi locatiile pentru constructii sau pentru evenimente).

Are 4 canale selectabile, indicator LED pentru o aliniere optica usoara si grad de protectie IP55 (protectie impotriva apei, prafului, fulgerelor, depunerii ghetii).

Produse similare

Brandurile cu care lucram