x
LISTA PRETURI - 2024-06-14

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

BARIERA 20M CABLATA DE INTERIOR/EXTERIOR 1 CANAL

AX-70TN(BE)

Bariera 20m cablata de interior/exterior cu infrarosu activ pentru cai de acces, intrari depozite, spatii deschise si perimetre mici. Este compacta si ideala pentru depozite si centre de distributie, in special pentru a detecta daca spatiul destinat incarcarilor este sau nu folosit. Are 1 canal, un grad de protectie IP65.
Brand
OPTEX
  1. Detalii
  2. Resurse

Brand OPTEX
Tehnologie IR
Acoperire 20m

Bariera 20m cablata de interior/exterior cu infrarosu activ pentru cai de acces, intrari depozite, spatii deschise si perimetre mici. AX-70TN(BE) este compacta si ideala pentru depozite si centre de distributie, in special pentru a detecta daca spatiul destinat incarcarilor este sau nu folosit. Are 1 canal, un grad de protectie IP65 (protectie impotriva apei, prafului, fulgerelor, depunerii ghetii) si poate fi conectata la o retea IP atunci cand e folosita impreuna cu modulul IP/PoE PIE-1.

Brandurile cu care lucram