x
LISTA PRETURI - 2024-04-13

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

INTERFATA PRELUARE INFORMATII DE PE MAGISTRALA CAN

ALL CAN 300

Informatiile preluate de pe magistrala CAN a vehiculului cu privire la consum combustibil, nivel carburant, RPM, index kilometri si ore de functionare motor, vor fi preluate de catre echipamentul GPS numai in situatia in care se monteaza interfata ALL CAN 300
Brand
SECPRAL

Produsul nu mai face parte din oferta Secpral.

  1. Detalii

Brand SECPRAL

Informațiile preluate de pe magistrala CAN a vehiculului cu privire la consum combustibil, nivel carburant, RPM, index kilometri si ore de functionare motor, vor fi preluate de către echipamentul GPS numai în situația în care se montează interfața ALL CAN 300. Computerul de bord al vehiculului transmite aceste informații către echipamentul GPS. Vehiculul are computer de bord din dotare și interfața CAN a acestuia este activată de către producatorul auto.

Interfața CAN suplimentară este compatibilă cu anumite computere de bord ale vehiculelor. Este compatibila cu peste 1500 marci si modele de vehicule (si utilaje). Aceasta se poate instala impreuna cu echipamentul FMA120. Interfata se livreaza impreuna cu conectorul de alimentare.

Filtre

Brandurile cu care lucram