x
LISTA PRETURI - 2023-06-08

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Aboneaza-te la newsletter /// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE


INTERFATA PRELUARE INFORMATII DE PE MAGISTRALA CAN

ALL CAN 300

Informatiile preluate de pe magistrala CAN a vehiculului cu privire la consum combustibil, nivel carburant, RPM, index kilometri si ore de functionare motor, vor fi preluate de catre echipamentul GPS numai in situatia in care se monteaza interfata ALL CAN 300
Producator
SECPRAL
ASISTENTA

SUPORT TEHNIC

click pentru detalii ∇

Contactati-ne la unul din numerele de telefon listate pe pagina de contact si colegii nostri dedicati vor raspunde oricarei solicitari.

De asemenea, ne puteti transmite un e-mail catre tehnic@secpral.ro si vom raspunde in maxim 24 de ore.
ASISTENTA

SERVICE SPECIALIZAT

click pentru detalii ∇

Daca doriti sa trimiteti un echipament in service, fisa de service este disponibila aici.

Produsul va trebui returnat impreuna cu fisa de service la punctul de lucru de unde a fost achizitionat.
  1. DETALII

Producator SECPRAL

Informațiile preluate de pe magistrala CAN a vehiculului cu privire la consum combustibil, nivel carburant, RPM, index kilometri si ore de functionare motor, vor fi preluate de către echipamentul GPS numai în situația în care se montează interfața ALL CAN 300. Computerul de bord al vehiculului transmite aceste informații către echipamentul GPS. Vehiculul are computer de bord din dotare și interfața CAN a acestuia este activată de către producatorul auto.

Interfața CAN suplimentară este compatibilă cu anumite computere de bord ale vehiculelor. Este compatibila cu peste 1500 marci si modele de vehicule (si utilaje). Aceasta se poate instala impreuna cu echipamentul FMA120. Interfata se livreaza impreuna cu conectorul de alimentare.