x
LISTA PRETURI - 2024-04-13

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

MODUL INTERFATA CAN SEKA TRACK

LV CAN 200

Informațiile preluate de pe magistrala CAN a vehiculului cu privire la consum combustibil, nivel carburant, RPM, viteză, index kilometri, vor fi preluate de către echipamentul GPS numai í®n situația í®n care se montează interfața LV CAN 200, computerul de bord al vehiculului transmite aceste informații către echipamentul GPS, vehiculul are computer de bord din dotare și interfața CAN a acestuia este activată de către producatorul auto
Brand
SECPRAL

Produsul nu mai face parte din oferta Secpral.

  1. Detalii
  2. Resurse

Brand SECPRAL

Modul CAN. Informațiile preluate de pe magistrala CAN a vehiculului cu privire la consum combustibil, nivel carburant, RPM, viteză, index kilometri, vor fi preluate de către echipamentul GPS numai în situația în care se montează interfața LV CAN 200, computerul de bord al vehiculului transmite aceste informații către echipamentul GPS, vehiculul are computer de bord din dotare și interfața CAN a acestuia este activată de către producatorul auto. Interfața CAN suplimentară este compatibilă cu anumite computere de bord ale vehiculelor. Compatibila cu peste 1000 marci si modele de vehicule. Aceasta se poate instala numai impreuna cu echipamentul FMA120. Interfata se livreaza impreuna cu conectorul de alimentare.

Filtre

Brandurile cu care lucram