x
LISTA PRETURI - 2024-07-14

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

TURNICHET BIDIRECTIONAL DIN INOX

CATRAX MASTER SS

Turnichet electromecanic bidirectional din otel inoxidabil, varianta cu cadru in U, pentru trafic foarte intens. Are 3 brate din otel inoxidabil cu unghi de 90 grade care permit trecerea persoanelor cu impact redus asupra acestora. Placa de comanda si sursa de alimentare sunt incluse.
Brand
DIGICON
  1. Detalii
  2. Resurse

Brand DIGICON

Turnichet electromecanic bidirectional din otel inoxidabil, varianta cu cadru in U, pentru trafic foarte intens. Are 3 brate din otel inoxidabil cu unghi de 90 grade care permit trecerea persoanelor cu impact redus asupra acestora.

A fost conceput din materiale usoare si intr-o marime mica pentru a economisi spatiu si a imbunatatii rezistenta, iar designul sau inovativ permite ajustarea in vederea indeplinirii nevoilor specifice diverselor proiecte.

Placa de comanda si sursa de alimentare sunt incluse.

Brandurile cu care lucram