x
LISTA PRETURI - 2024-06-14

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

DISPECERAT GPRS

SEKA GPRS DIS

Dispeceratul SEKA GPRS DIS permite, impreuna cu comunicatoarele de tip SEKA GPRS, monitorizarea extrem de rapida, ieftina si fiabila a centralelor de alarma. Dispeceratul necesita pentru functionare un abonament de trafic GPRS concretizat in abonamentul ACCES SEKA. Pentru supervizarea modulelor se foloseste softul de monitorizare SEKA DISP WS3 impreuna cu modulul software SEKA GPRS SOFT.
Brand
SECPRAL

Produsul nu mai face parte din oferta Secpral.

  1. Detalii
  2. Resurse

Brand SECPRAL

Dispeceratul SEKA GPRS DIS permite, impreuna cu module de tip SEKA GPRS BUS si/sau SEKA GPRS CID, monitorizarea extrem de rapida, ieftina si fiabila a centralelor de alarma.

Dispeceratul consta intr-o placa single-slot montabila in orice calculator tip PC (carcase tip desktop, tower, sau rackabila 4U.) Comunicatia dintre dispecerat si software se efectueaza printr-o interfata RS-232, fiind deci necesara prezenta unui port serial (fie onboard, fie de pe o placa PCI/PCI Express, fie printr-un convertor USB-serial fiabil - recomandat Keyspan USA-19HS.)

Produsul include in pret cablul serial necesar precum si o antena GSM.

Dispeceratul necesita pentru functionare un abonament de trafic GPRS concretizat in cartela sim ACCES SEKA .

Pentru supervizarea modulelor puteti achizitiona softul de monitorizare SEKA DISP WS3 impreuna cu modulul software SEKA GPRS SOFT.

Brandurile cu care lucram