x
LISTA PRETURI - 2024-04-13

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

SISTEM DE VERIFICARE PATRULA GPRS

SEKA GUARD TOUR

Sistem de verificare patrula/confirmare interventie in timp real prin GPRS cu cartele de proximitate, 6 butoane configurabile pentru transmitere starilor/comunicarea de mesaje predefinite, acumulator + incarcator de camera inclusa, compatibil cu GuardTour Software si cu dispeceratele GPRS de tip SEKA
Brand
SECPRAL
  1. Detalii
  2. Resurse

Brand SECPRAL

Descriere

Dispozitivul de verifcare patrulã SEKA GUARD TOUR GPRS permite verificarea punctelor de control ( Cardurile ATR 14W ) prestabilite pentru patrule, confirmarea intervențiilor în timp real prin GPRS, precum și transmiterea a pânã la 6 semnale distincte cu semnifcație definibilã de cãtre utilizator.

Transmisia datelor se efectueazã prin protocolul GPRS având ca mediu de transmisie rețele GSM, fiind funcționalã oriunde existã acoperire GSM. Protocolul codificat și bidirecțional asigurã integritatea și securitatea datelor transmise precum și verifcarea recepției acestora de cãtre dispecerat.

Compatibilitate

Dispozitivul SEKA GUARD TOUR GPRS se integreazã cu sistemul de dispecerizare SEKA GPRS DIS USB, nemaifiind necesarã achiziționarea altor dispozitive sau programe software dacã se opereazã deja un dispecerat SEKA GPRS DIS USB.

În fiecare dispozitiv SEKA GUARD TOUR GPRS trebuie montatã o cartelã SIM special programatã, ACCES SEKA, similar cu modul de operare a modulelor SEKA GPRS BUS sau SEKA GPRS CID.

Cartela SIM nu este interșanjabilă cu cartelele SIM din modulele SEKA GPRS BUS și SEKA GPRS CID.

Filtre

Brandurile cu care lucram