x
LISTA PRETURI - 2024-07-21

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

MODUL GPRS ABONAT DEDICAT

SEKA GPRS BUS

Modul GPRS dedicat centralelor DSC si BENTEL. Conectare pe magistrala (DSC) sau serial (Bentel), 6 porturi bidirectionale programabile, comunicare integrala a evenimentelor, 2 socluri SIM pentru backup prin alt operator GSM, functioneaza DOAR impreuna cu dispeceratul SEKA GPRS.
Brand
SECPRAL
  1. Detalii
  2. Resurse

Brand SECPRAL
Disponibilitate IN STOC
Tip produs COMUNICATOARE
Comunicare tip GPRS

Descriere generală

Modulul SEKA GPRS BUS oferă o comunicare integrală și rapidă a evenimentelor către dispecerate de tip SEKA GPRS DIS USB.

Modulul SEKA GPRS BUS este compatibil cu vasta majoritate a centralelor de alarmă DSC și BENTEL. Conectarea la acestea se efectuează pe magistrală sau serială. În plus, SEKA GPRS BUS dispune de 6 intrări individual programabile, permițând și conectarea oricăror altor centrale pe PGM-uri, precum și comanda din dispecerat a oricărui tip de echipamente controlabile prin relee.

Instalare

Instalarea sistemului se realizează ușor, de obicei fără a fi nevoie de programarea comunicatorului centralei, dar în același timp transmițând cele mai complete informații ce pot fi furnizate dispeceratului, mai multe decât se transmit pe linia telefonică. Astfel, interconectarea se realizează fie pe magistralele de date ale centralelor, fie pe ieșirile seriale dedicate pentru raportarea evenimentelor. În cazul tipic, timpul de transmisie a evenimentelor este de circa 1,2 secunde.

Modulul este dotat cu 6 porturi programabile pentru intrări/ieșiri. Atât activarea cât și dezactivarea oricărui port de intrare este transmisă la dispecerat, astfel fiind printre altele posibilă monitorizarea cu costuri scăzute a centralelor vechi ce nu dispun de comunicator. Porturile definite ca și tip ieșire pot fi activate/dezactivate de la dispecerat.

Detalii pachet

Produsul include în preț o antenă GSM.

Modulul SEKA GPRS BUS necesită pentru funcționare un abonament de trafic GPRS concretizat în cartela SIM SEKA TELEKOM /  VODAFONE / ORANGE .

Integrare

Pentru centrale care nu sunt suportate nativ de către modulul SEKA GPRS BUS dar care dispun de comunicatoare telefonice și formatul de comunicare DTMF ContactID se poate utiliza un modul SEKA GPRS CID.

Pentru supervizarea modulelor puteți achiziționa licenta softul de monitorizare SEKA CMS4:  SK.CMS-Base împreună cu licenta software SK.CMS-GPRS-1R

Centrale suportate nativ

PRODUCATOR MODEL

DSC

 

New Classic ( PC585, PC1565, PC5010)

Power864 (PC5020)

New Power ( PC1404, PC1616, PC1832, PC1864)

Maxsys (PC4020)

BENTEL

 

KYO (KYO4, KYO8, KYO32)

Brandurile cu care lucram