x
LISTA PRETURI - 2024-07-16

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

MODUL COMUNICATOR IP

T-LINK-300

Modul comunicator IP (Contact ID, SIA) universal, preia informatiile de la unitatile de alarma prin linia de telefon simulata, functioneaza cu orice tip de centrala de alarma care dispune de un comunicator telefonic, care transmite in Contact ID sau SIA, dispune de intrari de alarma si iesiri de comanda complet programabile pentru o functionare independenta, programabil prin intermediul unui soft de consola
Brand
DSC

Produsul nu mai face parte din oferta Secpral.

Produse complementare

  1. Detalii
  2. Resurse

Brand DSC
Tip produs COMUNICATOARE
Comunicare tip TCP/IP

Modul comunicator IP (Contact ID, SIA) universal, preia informatiile de la unitatile de alarma prin linia de telefon simulata.

Functioneaza cu orice tip de centrala de alarma care dispune de un comunicator telefonic, care transmite in Contact ID sau SIA, dispune de intrari de alarma si iesiri de comanda complet programabile pentru o functionare independenta, programabil prin intermediul unui soft de consola.

Compatibil cu dispeceratele Sur-Gard System I, II, III.

Brandurile cu care lucram