x
LISTA PRETURI - 2024-06-13

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

MODUL PENTRU DISPECERAT DE TRIMITERE SMS

SEKA SMS SENDER

Modul SMS extern, dual-SIM. Se conecteaza la orice PC cu port USB si nu necesita sursa de alimentare. Dotat cu acumulator, indicator de semnal si SIM functional. Compatibil cu Windows si suita SEKA. Necesita SIM.
Brand
SECPRAL
  1. Detalii

Brand SECPRAL

Modulul SEKA SMS SENDER permite alaturi de dispeceratul Seka CMS4 trimiterea automata de notificari beneficiarului cu diverse evenimente.

Modulul de trimitere a sms-urilor, SEKA SMS SENDER extern pentru comunicare in sistemul SEKA CMS4. Se conecteaza la orice PC cu port USB si nu necesita sursa de alimentare. Dotat cu acumulator, indicator de semnal si SIM functional. Compatibil cu Windows 7,10 si suita SEKA CMS4. Necesita licenta software SK.CMS-SMS

Modulul SEKA SMS SENDER necesită pentru funcționare un sim (abonament ) cu sms-uri achizitionat de la unul dintre operatorii: Vodafone, Orange, Cosmote.

Brandurile cu care lucram