x
LISTA PRETURI - 2024-06-13

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

MODUL INCHIDERE LINIE (EOL)

583496

Modul de inchidere a liniei (EOL) de difuzare a sistemului VA pentru supraveghere conforma standardului in cazul in care pe linie sunt instalate peste 20 de difuzoare, modulul se conecteaza la ultimul difuzor al liniei, certificare EN54-16, supraveghere standard, element de inchidere a liniei bifilare de difuzoare de 100 V, diferite optiuni de conectare pentru adaptare optima (3 conexiuni), modulul e protejat impotriva umiditatii prin imersare in rasina sintetica, dimensiuni 40 x 29 x 11 mm, masa aprox. 20 g
Brand
ESSER
  1. Detalii
  2. Resurse

Brand ESSER
Disponibilitate IN STOC
Tip produs MODULE
PERFORMANTA
Standard EN 54

Modul de inchidere a liniei (EOL) de difuzare a sistemului VA pentru supraveghere conforma standardului in cazul in care pe linie sunt instalate peste 20 de difuzoare. Modulul se conecteaza la ultimul difuzor al liniei. Independent de numarul sau de puterea difuzoarelor conectate pe linia supravgheata.

  • Certificare EN54-16
  • Supraveghere standard
  • Element de inchidere a liniei bifilare de difuzoare de 100 V
  • Diferite optiuni de conectare pentru adaptare optima (3 conexiuni)
  • Modulul este protejat impotriva umiditatii prin imersare in rasina sintetica
  • Dimensiuni 40 x 29 x 11 mm, masa aprox. 20 g

Brandurile cu care lucram