x
LISTA PRETURI - 2024-07-15

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

Sofware programare centrale

DSL2002

Pachet software pentru programarea, depanarea si administrarea de la distanta a centralelor DSC. Prin DLS2002 se pot opera modificari la un sistem intr-un interval de cateva minute, in loc sa fie necesara deplasarea la obiectiv.
Brand
DSC

Produsul nu mai face parte din oferta Secpral.

  1. Detalii
  2. Resurse

Brand DSC
Tip produs SOFTWARE PROGRAMARE

Pachetul DLS2002 este mult mai mult decât doar o aplicație de programare de la distanță a centralelor de alarmare DSC, ci este în același timp o unealtă de depanare, oferind facilități precum autodetecția tipului și versiunii de centrală, ghid de actualizare și unelte de corecție erori.

DLS2002 accelerează și ușurează substanțial procedurile de instalare, timpul de programare, și operațiunile de service tehnic. Prin DLS2002 se pot opera modificări la un sistem într-un interval de câteva minute, în loc să fie necesară deplasarea la obiectiv.

Instrucțiuni de instalare

Ordinea de instalare pentru modulele aplicației DLS2002 este următoarea:

  1. Engine Only
  2. International Drivers (Notă: la Setup type alegeți obligatoriu International!)
  3. Service Pack 2
  4. Auto actualizare (Notă: După instalare găsiți auto-actualizarea mergând la Help -> Check for Web Update)
  5. apoi orice alte module dorite, în orice ordine.

Atenție: La prima rulare a aplicației DLS2002, aceasta vă va cere să vă gândiți la un "security stamp", să-l introduceți și să-l țineți minte. Aceasta este practic o parolă fără de care nu veți mai putea deschide definițiile obiectivelor create. Vă rugăm să vă notați acest security stamp într-un loc sigur, deoarece nu există nici o metodă de a recupera datele dacă pierdeți acest security stamp.

Brandurile cu care lucram