x
LISTA PRETURI - 2024-06-14

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

KIT VIDEOINTERFON MONITOR 7" + POST DE EXTERIOR

PRO SET PT

Set videointerfon compus din CDV-70KPT (monitor color 7" TFT LCD, cablare pe 4 fire cu posturile de exterior, maxim 2 posturi, si o extensie audio DP-4VHP) si DRC-40KPT (camera color de exterior, unghi de vizualizare 160°, senzor CMOS, iluminare minima 0.1Lux, montaj aparent, alimentare 12V din monitor). Functie Pan-Tilt Digitala doar CDV-70KPT in combinatie cu DRC-40KPT
Brand
COMMAX

Produse complementare

  1. Detalii
  2. Resurse

Brand COMMAX
Disponibilitate IN STOC
Tip produs KIT-URI

Set videointerfon compus din monitorul CDV-70KPT si camera de exterior DRC-40KPT

CDV-70KPT: monitor color 7" TFT LCD, suporta cablare pe 4 fire cu posturile de exterior (maxim 2 posturi) si o extensie audio DP-4VHP, functie Pan-Tilt Digitala (160° unghi de vizualizare) doar in combinatie cu camera DRC-40KPT, ajustare luminozitate, contrast, culoare, buton comanda yala.

DRC-40KPT: camera videointerfon color de exterior, unghi de vizualizare 160°, senzor CMOS, iluminare minima 0.1Lux, montaj aparent, functie Pan-Tilt Digitala doar in combinatie cu CDV-70KPT, alimentare 12V din monitor.

Brandurile cu care lucram