Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

ENCODER IP POE PT INTEGRARE CU VMS

ENCODER IP POE PT INTEGRARE CU VMS

PIE-1

Encoder IP PoE pentru integrare detectori Redwall si Fiber Sensys cu platforme VMS, converteste semnalele output relay analogice (N.C.) in cod ASCII original (Redwall Event Code) pentru detectorii Redwall si Fiber Sensys. PIE-1 e compatibil cu PoE IEEE802.3af/at facand posibila alimentarea printr-un switch sau hub PoE.
Producator
OPTEX
ASISTENTA

SUPORT TEHNIC

click pentru detalii ∇

Contactati-ne la unul din numerele de telefon listate pe pagina de contact si colegii nostri dedicati vor raspunde oricarei solicitari.

De asemenea, ne puteti transmite un e-mail catre tehnic@secpral.ro si vom raspunde in maxim 24 de ore.
ASISTENTA

SERVICE SPECIALIZAT

click pentru detalii ∇

Daca doriti sa trimiteti un echipament in service, fisa de service este disponibila aici.

Produsul va trebui returnat impreuna cu fisa de service la punctul de lucru de unde a fost achizitionat.
  1. DETALII

Producator OPTEX
Tip produs ENCODERE

PIE-1 este un encoder care converteste semnalele output relay analogice (N.C.) in cod ASCII original (Redwall Event Code) pentru detectorii Redwall si Fiber Sensys. Detectorii pot fi conectati la platformele de VMS (Video Management Software) prin PIE-1 si camere IP de control. PIE-1 genereaza Redwall Event Code folosind input-urile de alarma analogice de la detectorii Redwall si Fiber Sensys. VMS-ul primeste codul evenimentului si trimite o comanda de repozitionare la o presetare si/sau o comanda de incepere inregistrare cu o camera.

PIE-1 e compatibil cu PoE IEEE802.3af/at facand posibila alimentarea printr-un switch sau hub PoE. E nevoie doar de un cablu LAN pentru a conectat PIE-1 cu un switch sau hub PoE, reducand costurile si timpul necesare instalarii.