x
LISTA PRETURI - 2024-07-21

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

MODUL CAMERA 2MP SI 1 BUTON HIK G2

DS-KD8003-IME1

Modul camera din generatia a 2-a de videointerfonie HIKVISION, camera 2 MP, suprimare zgomot si eliminare ecou, H.264, imagini clare in conditii de iluminare redusa, lentila fisheye, 1 buton de apelare si eticheta de nume, alimentare 12VDC/PoE
Brand
HIKVISION

Produsul nu mai face parte din oferta Secpral.

Produse complementare

  1. Detalii
  2. Resurse
  3. Media

Brand HIKVISION
Tip produs MODULE
Butoane apelare 1

Modul camera din generatia a 2-a de videointerfonie HIKVISION, camera 2 megapixeli, suprimare zgomot si eliminare ecou, H.264, imagini clare in conditii de iluminare redusa, lentila fisheye, 1 buton de apelare si eticheta de nume, alimentare 12VDC/POE. Sistem extensibil cu pana la 8 module aditionale (cititor card, tastatura numerica, butoane, etc.). Se pot monta mai multe camere per sistem in caz ca sunt mai multe porti de acces in aceeasi cladire.

Brandurile cu care lucram