x
LISTA PRETURI - 2024-06-13

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

RAFT FIX, TABLA DE 0.9MM, PENTRU RACK WM DE 450 MM

FS450DW

Raft fix metalic, tabla de 0.9mm, pentru montarea in rack-uri WM cu adancime de 450 mm, dimensiuni raft 498 (W) x 250 (D) x 35 (H) mm, greutate 1.3kg.

Cititi mai jos atentionarea legata de livrare.

Brand
SECPRAL
  1. Detalii
  2. Resurse

Brand SECPRAL
Disponibilitate IN STOC
Tip produs ACCESORII

Raft fix metalic, tabla de 0.9mm, pentru montarea in rack-uri WM cu adancime de 450 mm, dimensiuni raft 498 (W) x 250 (D) x 35 (H) mm, greutate 1.3kg.

ATENTIE!!! Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului.

Produse similare

Brandurile cu care lucram