x
LISTA PRETURI - 2024-07-15

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

MODUL LTE/4G SMART

UPLINK7

Modul SMS GSM 4G LTE cu 6 intrari/iesiri OC plus o iesire de releu (NO/NC) pentru monitorizare si control de la distanta ce poate fi utilizat pentru diverse aplicatii cum ar fi: controlul automat al automatizarilor de porti, iluminatului, sistemelor de incalzire sau racire, pompelor etc. Dispozitivul poate fi controlat si programat prin comenzi SMS sau prin aplicatiile de mobil pentru utilizatori si administratori (Android). Monitorizare pe porturi. UPLINK7 nu are interfata seriala pentru centralele antiefractie.

Brand
SECPRAL
  1. Detalii
  2. Resurse

Brand SECPRAL
Disponibilitate IN STOC
Tip produs COMUNICATOARE
Comunicare tip SMS

Modul SMS GSM 4G LTE cu 6 intrari/iesiri OC plus o iesire de releu (NO/NC) pentru monitorizare si control de la distanta ce poate fi utilizat pentru diverse aplicatii cum ar fi: controlul automat al automatizarilor de porti, iluminatului, sistemelor de incalzire sau racire, pompelor etc. Dispozitivul poate fi controlat si programat prin comenzi SMS sau prin aplicatiile de mobil pentru utilizatori si administratori (Android). Monitorizare pe porturi. UPLINK7 nu are interfata seriala pentru centralele antiefractie.

Brandurile cu care lucram