x
LISTA PRETURI - 2024-07-21

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

Blog

Camere dome Wisenet super compacte pentru aplicatii comerciale

Masurand doar 99mm in diametru, noile camere super compacte Wisenet Q mini dome de 2 sau 5 MP produse de Hanwha Techwin ofera o gama larga de functionalitati concepute pentru maximizarea beneficiilor pe care utilizatorii finali le obtin de la solutiile lor de supraveghere video.

Cu 40% mai mici decat modelele anterioare, noile camere mini dome cu compresie H.265 ofera beneficii practice pentru variate tipologii de utilizatori finali, dar in special pentru comerciantii care au nevoie de camere atractive din punct de vedere estetic, care sa fie instalate pe peretii sau tavanele unor spatii inchise.

Atat functionalitatea de people counting care nu necesita licenta cat si detectia incorporata de defocus, de miscare si de sabotaj, impreuna cu un nou chipset open platform, ofera posibilitatea integrarii aplicatiilor third party in camere.

 

Business intelligence pentru comert eficient

Functionalitatea de people counting incorporata in noile camere mini dome Wisenet Q ofera comerciantilor oportunitatea de a monitoriza eficienta magazinelor prin raportul dintre vanzari si numarul de persoane care intra in magazin intr-o anumita perioada. De asemenea, comerciantii pot sa foloseasca datele inregistrate pentru a masura impactul promotiilor si al altor activitati de marketing in functie de numarul de persoane care intra in magazin si pot sa determine cea mai eficienta maniera de utilizare a resursei lor umane pentru gestionarea fluxurilor de clienti la case.

In plus, noile camere au Retail Insight, o solutie de business intelligence care va fi lansata in curand si care va putea fi achizitionata separat de catre utilizatori. Aceasta solutie utilizeaza aplicatii de people counting, managementul cozilor si heat mapping pentru a oferi analize statistice prin intermediul unei solutii software de dashboard centralizat. Putand fi accesata de oriunde din cadrul retelei, solutia Retail Insight va centraliza datele inregistrate de pana la 500 camere si le va prezenta intr-un dashboard intuitiv pentru ca managerii sa poata face o evaluare cuprinzatoare a activitatilor legate de clienti.

Toate cele patru noi camere au filtru ICR, LDC (Lens Distortion Correction) si WDR (Wide Dynamic Range) de 120dB pentru a produce imagini clare chair si pentru scene care au atat zone bine iluminate cat si zone intunecate, lucru care rezulta de obicei in imagini supraexpuse sau prea putin expuse.

 

WiseStream II

Camerele mini dome suporta streaming multiplu cu compresii H.265, H.264 sau MJPEG. Eficienta lor la nivel de banda e imbunatatita de WiseStream II, o tehnologie de compresie complementara care controleaza in mod dinamic codarea, echilibrarea calitatii si compresia in functie de miscarea din imagine. Eficienta la nivel de banda e imbunatatita cu pana la 99% fata de tehnologia H.264 actuala atunci cand tehnologia WiseStream II e combinata cu compresia H.265. Astfel, WiseStream II reduce costul total al unui sistem de supraveghere video prin minimizarea cerintelor de banda si de stocare ale camerelor HD.

 

Alte functionalitati importante

  • Mod de vizualizare coridor care asigura o modalitate eficienta de a monitoriza spatiile inalte si inguste, cum ar fi culoarele magazinelor sau coridoarele. Acest mod de vizualizare permite camerelor care genereaza imagini la un raport de 9:16 si 3:4 sa fie eficiente in spatiile inalte si inguste, minimizand totodata cerintele la nivel de banda si stocare video.
  • Slotul pentru carduri MicroSD/SDHC/SDXC permite stocarea a pana la 128GB de date sau video.
  • Alimentarea PoE (Power over Ethernet) elimina necesitatea de a instala cabluri si surse de alimentare suplimentare pentru fiecare camera.
  • Camerele Wisenet QND-8011 si QND-8021 au un output HDMI care permite afisarea imaginilor capturate de camerele mini dome pe un monitor public view.

 

Noile camere mini dome compatibile cu ONVIF sunt:

  • Wisenet QND-6011 – mini dome cu rezolutie de 2 MP si lentila fixa de 2.8mm cu max. F2.0
  • Wisenet QND-6021 – mini dome cu rezolutie de 2 MP si lentila fixa de 4.0mm cu max. F1.6
  • Wisenet QND-8011 – mini dome cu rezolutie de 5 MP si lentila fixa de 2.8mm cu max. F2.0 si output HDMI
  • Wisenet QND-8021 – mini dome cu rezolutie de 5 MP si lentila fixa de 4.0mm cu max. F1.6 si output HDMI

 

Articol original

Spor la proiecte!

Alina

HDD-uri AI pentru supraveghere video avansata

HDD-uri AI pentru supraveghere video avansata

FLX-S-DT-X5 - Detector PIR+MW cu lentila flexibila

FLX-S-DT-X5 - Detector PIR+MW cu lentila flexibila

WATERSTOP de la Ajax - Valva electrica pentru oprire apa

WATERSTOP de la Ajax - Valva electrica pentru oprire apa

Integrarea AxTraxPro™ cu terminalele de recunoastere faciala de la Hikvision

Integrarea AxTraxPro™ cu terminalele de recunoastere faciala de la Hikvision

Resetarea parolelor pentru dispozitivele Hikvision utilizand Hik-Partner Pro

Resetarea parolelor pentru dispozitivele Hikvision utilizand Hik-Partner Pro

Promotii curente si noutati

Promotii curente si noutati

Detectia de trecere pe rosu

Detectia de trecere pe rosu

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

Brandurile cu care lucram