NOU: Oferta Secpral se extinde cu sistemele ANTIEFRACTIE WIRELESS DE LA AJAXVezi produsele. /// Vrei cont pe platforma B2B secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Camere dome Wisenet super compacte pentru aplicatii comerciale

Masurand doar 99mm in diametru, noile camere super compacte Wisenet Q mini dome de 2 sau 5 MP produse de Hanwha Techwin ofera o gama larga de functionalitati concepute pentru maximizarea beneficiilor pe care utilizatorii finali le obtin de la solutiile lor de supraveghere video.

Cu 40% mai mici decat modelele anterioare, noile camere mini dome cu compresie H.265 ofera beneficii practice pentru variate tipologii de utilizatori finali, dar in special pentru comerciantii care au nevoie de camere atractive din punct de vedere estetic, care sa fie instalate pe peretii sau tavanele unor spatii inchise.

Atat functionalitatea de people counting care nu necesita licenta cat si detectia incorporata de defocus, de miscare si de sabotaj, impreuna cu un nou chipset open platform, ofera posibilitatea integrarii aplicatiilor third party in camere.

 

Business intelligence pentru comert eficient

Functionalitatea de people counting incorporata in noile camere mini dome Wisenet Q ofera comerciantilor oportunitatea de a monitoriza eficienta magazinelor prin raportul dintre vanzari si numarul de persoane care intra in magazin intr-o anumita perioada. De asemenea, comerciantii pot sa foloseasca datele inregistrate pentru a masura impactul promotiilor si al altor activitati de marketing in functie de numarul de persoane care intra in magazin si pot sa determine cea mai eficienta maniera de utilizare a resursei lor umane pentru gestionarea fluxurilor de clienti la case.

In plus, noile camere au Retail Insight, o solutie de business intelligence care va fi lansata in curand si care va putea fi achizitionata separat de catre utilizatori. Aceasta solutie utilizeaza aplicatii de people counting, managementul cozilor si heat mapping pentru a oferi analize statistice prin intermediul unei solutii software de dashboard centralizat. Putand fi accesata de oriunde din cadrul retelei, solutia Retail Insight va centraliza datele inregistrate de pana la 500 camere si le va prezenta intr-un dashboard intuitiv pentru ca managerii sa poata face o evaluare cuprinzatoare a activitatilor legate de clienti.

Toate cele patru noi camere au filtru ICR, LDC (Lens Distortion Correction) si WDR (Wide Dynamic Range) de 120dB pentru a produce imagini clare chair si pentru scene care au atat zone bine iluminate cat si zone intunecate, lucru care rezulta de obicei in imagini supraexpuse sau prea putin expuse.

 

WiseStream II

Camerele mini dome suporta streaming multiplu cu compresii H.265, H.264 sau MJPEG. Eficienta lor la nivel de banda e imbunatatita de WiseStream II, o tehnologie de compresie complementara care controleaza in mod dinamic codarea, echilibrarea calitatii si compresia in functie de miscarea din imagine. Eficienta la nivel de banda e imbunatatita cu pana la 99% fata de tehnologia H.264 actuala atunci cand tehnologia WiseStream II e combinata cu compresia H.265. Astfel, WiseStream II reduce costul total al unui sistem de supraveghere video prin minimizarea cerintelor de banda si de stocare ale camerelor HD.

 

Alte functionalitati importante

  • Mod de vizualizare coridor care asigura o modalitate eficienta de a monitoriza spatiile inalte si inguste, cum ar fi culoarele magazinelor sau coridoarele. Acest mod de vizualizare permite camerelor care genereaza imagini la un raport de 9:16 si 3:4 sa fie eficiente in spatiile inalte si inguste, minimizand totodata cerintele la nivel de banda si stocare video.
  • Slotul pentru carduri MicroSD/SDHC/SDXC permite stocarea a pana la 128GB de date sau video.
  • Alimentarea PoE (Power over Ethernet) elimina necesitatea de a instala cabluri si surse de alimentare suplimentare pentru fiecare camera.
  • Camerele Wisenet QND-8011 si QND-8021 au un output HDMI care permite afisarea imaginilor capturate de camerele mini dome pe un monitor public view.

 

Noile camere mini dome compatibile cu ONVIF sunt:

  • Wisenet QND-6011 – mini dome cu rezolutie de 2 MP si lentila fixa de 2.8mm cu max. F2.0
  • Wisenet QND-6021 – mini dome cu rezolutie de 2 MP si lentila fixa de 4.0mm cu max. F1.6
  • Wisenet QND-8011 – mini dome cu rezolutie de 5 MP si lentila fixa de 2.8mm cu max. F2.0 si output HDMI
  • Wisenet QND-8021 – mini dome cu rezolutie de 5 MP si lentila fixa de 4.0mm cu max. F1.6 si output HDMI

 

Articol original

Spor la proiecte!

Alina

Genetec Security Center versiunea 5.10 a fost lansata oficial

Genetec Security Center versiunea 5.10 a fost lansata oficial

Metrici lanseaza modulul External Event Receiver

Metrici lanseaza modulul External Event Receiver

Depanare status serviciu Hik-Connect offline

Depanare status serviciu Hik-Connect offline

Vizualizarea topologiei retelei de date utilizand switchuri Hikvision

Vizualizarea topologiei retelei de date utilizand switchuri Hikvision

Ce e nou in ianuarie 2021 din punct de vedere tehnic (Hikvision)

Ce e nou in ianuarie 2021 din punct de vedere tehnic (Hikvision)

Noile NVRuri profesionale de la Hanwha Techwin

Noile NVRuri profesionale de la Hanwha Techwin

Lansare - METRICI CUSTOM APPLICATIONS

Lansare - METRICI CUSTOM APPLICATIONS

What's new from Hikvision

What's new from Hikvision