NOU: Oferta Secpral se extinde cu sistemele ANTIEFRACTIE WIRELESS DE LA AJAXVezi produsele. /// Vrei cont pe platforma B2B secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

DS-KD-DIS noul membru al familiei de videointerfoane IP din generatia a 2-a

Familia de videointerfoane IP Hikvision generatia a 2-a se extinde odata cu lansarea noului display DS-KD-DIS. Afisajul de 3.5" cu tehnologia LED are o rezolutie de 320x240 pixeli si permite navigarea intr-o lista de maxim 2000 de contacte. Pentru navigare, sunt disponibile 4 butoane fizice iluminate. Vizitatorii pot cauta nume in lista de locatari in vederea apelarii sau pot deschide usa prin intermediul unui PIN.

In ceea ce priveste alimentarea, aceasta se realizeaza prin conectarea la unitatea de baza DS-KD8003-IME1 (12VDC). Principiul de adresare este acelasi cu cel definit de generatia a 2-a de videointerfoane IP. Mai exact, pe panoul posterior al DS-KD-DIS exista o serie de dip-switchuri din care primele 4 sunt utilizate pentru adresa.

Integratorii de sisteme de securitate dispun asadar de un nou modul compatibil cu videointerfoanele IP. Lista de module de extensie este completata de modulul indicator de stare DS-KD-IN, modulul cu tastatura numerica DS-KD-KP, cele doua tipuri de cititoare Mifare si EM, respectiv cel cu butoane direct apelatoare DS-KD-KK.

Datorita flexibilitatii echipamentelor de videointerfonie, se pot utiliza nenumarate combinatii in functie de scopul si modul de utilizare a sistemului. Iata cateva exemple:

 • 1 bloc cu 19 apartamente poate fi solutionat astfel:

  • Unitate de baza: DS-KD8003-IME1

  • Modul extensie display: DS-KD-DIS

  • Cititor de carduri Mifare: DS-KD-M

  • Cutie de montaj aparent: DS-KD-ACW3

  • Posturi de interior: DS-KD6320-WTE1, DS-KH8350-WTE1 sau DS-KH8250-WTE1

  • Switch PoE: DS-3E0326P-E

 • Un duplex cu cate doua posturi de interior per duplex poate fi solutionat astfel:

  • Unitate de baza: DS-KD8003-IME1

  • Modul extensie display:DS-KD-DIS

  • Cititor de carduri EM: DS-KD-E

  • Cutie de montaj ingropat: DS-KD-ACW1

  • Posturi de interior: DS-KD6320-WTE1, DS-KH8350-WTE1 sau DS-KH8250-WTE1

  • Switch PoE: DS-3E0109P-E

 • O vila poate fi solutionata astfel:

  • Unitate de baza: DS-KD8003-IME1

  • Cutie de montaj aparent pentru unitatea de baza: DS-KD-ACW1

  • Posturi de interior: DS-KD6320-WTE1, DS-KH8350-WTE1 sau DS-KH8250-WTE1

  • Switch PoE: DS-3E0105P-E

Configurare display

Sa presupunem ca dorim sa atasam un nou modul de afisare DS-KD-DIS unitatii de baza DS-KD8003-IME1 in vederea afisarii listei de locatari. Primul lucru de considerat consta in actualizarea versiunii de firmware a 8003 la build-ul 190604. Aceasta poate fi descarcata accesand acest link.

Urmatorul pas consta in asignarea adresei 1 pentru extensia DIS si conectarea la unitatea de baza prin intermediul cablului serial. Portul RS-485 OUT al DS-KD8003-IME1 va fi conectat la RS-485 IN al DS-KD-DIS.

Dupa alimentarea via PoE sau 12VDC a unitatii de baza este timpul sa accesam IVMS-4200 AC pentru efectuarea setarilor.

In primul rand, trebuie sa inrolam unitatea de baza in software asftel: Device Management->Add->Se vor completa campurile cu datele de conectare, cum ar fi adresa IP, portul de comunicare, implicit 8000, datele de autentificare. Procesul de inrolare este finalizat prin bifarea optiunilor Synchronize Time si Import to Group apoi Add.

Utilizand metoda de mai sus, se va inrola si postul de interior apelabil de la nivelul DS-KD-DIS.

Se vor verifica datele de identificare ale postului de interior, cum ar fi Room no si Floor no din Device Management-> Device-> Se va selecta postul de interior-> Click pe butonul Settings (roata dintata)->Intercom->ID Configuration.

Vom adauga un locatar caruia ii vom asocia postul de interior cu room no si floor no 1.

Pentru aceasta, se va naviga in meniul Person-> +Add->Se va completa numele locatarului, iar la resident information se vor introduce room no si floor no. Din Bind Device se va selecta unitatea de interior pentru care se va crea legatura logica intre persoana de adaugat si postul de interior.

Urmatorul pas consta in crearea unui grup de access, asocierea cu locatarii (a posturilor de interior) si a postului de exterior responsabil de aceste reguli de acces.

Se va naviga in Access Control->Access Group->Add. Se vor compleda detalii ca nume grup de acces, se vor selecta persoanele cu drepturi de acces (aceasta lista va fi vizibila si din DS-KD-DIS), se va selecta usa (postul de exterior la care este conectat modulul DS-KD-DIS) si Save.

Setarile vor fi salvate doar la click pe butonul Apply All to Devices.

Odata incarcate setarile in postul de exterior care contine extensia LCD DS-KD-DIS, utilizatorii pot naviga cu usurinta prin lista de locatari si pot efectua apeluri.

 

Un panou nominal digital poate reprezenta solutia ideala pentru o asociatie de locatari, precum si o alternativa la tastatura numerica. Exista cateva aspecte care cu siguranta vor fi introduse in versiunile urmatoare de hardware, si anume butoanele fizice si ecranul vor fi inlocuite cu un suport touchscreen, la care se va mai adauga si o tastatura numerica.

 

Spor la proiecte,

Cristian

Depanare status serviciu Hik-Connect offline

Depanare status serviciu Hik-Connect offline

Vizualizarea topologiei retelei de date utilizand switchuri Hikvision

Vizualizarea topologiei retelei de date utilizand switchuri Hikvision

Ce e nou in ianuarie 2021 din punct de vedere tehnic (Hikvision)

Ce e nou in ianuarie 2021 din punct de vedere tehnic (Hikvision)

Noile NVRuri profesionale de la Hanwha Techwin

Noile NVRuri profesionale de la Hanwha Techwin

Lansare - METRICI CUSTOM APPLICATIONS

Lansare - METRICI CUSTOM APPLICATIONS

What's new from Hikvision

What's new from Hikvision

AxHub vs. AxPro – o comparatie completa

AxHub vs. AxPro – o comparatie completa

Convergenta spre excelenta [partea a 2-a]

Convergenta spre excelenta [partea a 2-a]