x
LISTA PRETURI - 2024-07-14

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

Blog

Noi camere de la Hikvision

Cameră termică turret cu tehnologie bi-spectrum și deep learning

Hikvision a lansat o nouă cameră termică turret cu tehnologie bi-spectrum și deep learning, care să fie de ajutor în detecția incendiilor în spațiile interioare, inclusiv prin alarme avansate în caz de anomalii de temperatură și prin alertare vizuală. Noua cameră este eficientă la nivel de costuri (parte din seria DS-2TD1217/V1) și reduce riscul incendiilor și al daunelor cauzate de acestea.

 

Tehnologie bi-spectrum

Noua cameră Hikvision detectează potențialele incendii folosind componente hardware interne de calitate ridicată pentru capturarea imaginilor cu ajutorul luminii vizibile și a luminii infraroșii, lucru care e numit tehnologie bi-spectrum.

Această tehnologie creează un preview imagine-în-imagine și o fuziune de imagini, ceea ce poate captura cauza alarmei și poate să fie de ajutor personalului calificat în a evalua situația rapid. Monitorizarea se face printr-un singur canal, ceea ce reduce lungimea de bandă și simplifică procedura de live preview de schimbare a canalelor de la cel termic la cel optic.

Funcția de fuziune imagini bi-spectrum oferă și mai multe detalii în variate condiții de mediu, facilitând găsirea obiectelor ascunse și înregistrarea evenimentelor neobișnuite.

Tehnologia de procesare a imaginii combină multiple tehnici pentru crearea celor mai bune rezultate de imagini termice. Camera mai folosește și un NETD (noise equivalent temperature difference) de mai puțin de 40 mK (aceasta e o măsură pentru cât de bine poate un detector cu imagini termice să distingă între diferențele minuscule în radiațiile termice din cadrul unei imagini). Asta înseamnă că, cu cât e mai mică diferența de temperatură percepută de cameră, cu atât mai mică va fi și valoarea și cu atât mai bună va fi și imaginea.

Alarmă în caz de anomalii de temperatură

Noua cameră termică include și o alarmă pentru anomalii de temperatură, care va declanșa o alarmă odată ce temperatura crește peste o limită setată de utilizator. Această setare îmbunătățește semnificativ posibilitățile de avertizare înaintea declanșării unui incendiu și poate alerta personalul de securitate să elimine pericolele ascunse înainte ca temperatura să ajungă la pragul de igniție sau combustie.

În cadrul unor aplicații, poate ajuta la detecția fumatului, în special pentru zonele unde fumatul e clar interzis. Prin alarme eficiente, persoanlul poate găsi și opri indivizii care fumează înainte să polueze mediul sau să cauzeze un pericol semnificativ de incendiu.

Reducerea alarmelor false cu deep learning

Camera include un GPU încorporat pe care rulează algoritmul de deep learning pentru îmbunătățirea monitorizării interioare și a detecției intrușilor. Tehnologia sa inteligentă de analiză conținut video poate reduce alarmele false filtrând factorii de interferență cum ar fi schimbările de luminozitate sau mișcările animalelor. Doar amenunțările reale declanșează alarme, eficientizând procesele personalului de securitate.

Echipată pentru o dublă-funcție – detecție incendii și detecție intruși – această cameră e recomandată pentru soluțiile antiincendiu și antiefracție destinate spațiilor interioare, în special în locuri precum depozite, muzee, centre de date și bănci. Unghiul mare (până la 90°) și o carcasă relativ mică, face ca această cameră să fie ușor de instalat și convenabilă de folosit.

 


 

Serie de camere IP Fisheye

Hikvision a mai lansat și o nouă serie de camere IP Fisheye (DS-2CD63X5G0) cu inteligență artificială. Aceste camere panoramice de 360° folosesc tehnologia de deep learning pentru a livra o funcționalitate de heat map mai precisă și sunt utile în special în aplicațiile comerciale mari.

Capturarea imaginilor panoramice de 360° în jurul camerei înseamnă că utilizatorul poate să vadă clar o zonă mai mare. Acest lucru e îmbunătățit de controlul independent al luminii infraroșii în trei direcții, care poate fi configurată pentru a reduce cantitatea de „reflexii” de pe perete, contribuind astfel la o calitate ridicată a imaginii, în special când camera e montată pe colț.

Algoritmul de deep learning se axează doar pe oameni, îmbunătățind acuratețea funcționalității de heat map. Asta înseamnă că utilizatorii pot vedea „hotspots”, adică zonele prin care oamenii trec cel mai des.

Camerele au o calitate ridicată a imaginii. Totuși, ele au o lungime de bandă redusă, rezultând în economii la nivel de stocare și costuri folosind compresia H.265+. Camerele mai includ și multiple moduri de expansiune, cu până la 15 moduri de afișare live view disponibile, fiind astfel ușor de ajustat pentru a satisface preferințele utilizatorilor și a le îmbunătăți experiența de browsing.

Alte funcționalități includ:

  • Lentilă Immervision (doar modelul de lentilă de 12MP și 1.29mm)
  • Rezoluție de până la 12MP
  • WDR 120dB
  • Distanță IR de până la 15m
  • Microfon și difuzor încorporate
  • Funcționalități smart: 6 analize de comportament și detecție pentru 3 excepții
  • IK10/IP66

Camerele sunt de folos în aplicațiile comerciale și pentru că funcția de heat mapping ajută în înțelegerea comportamentului clienților și în identificarea produselor care atrag cea mai multă atenție într-o anumită locație. Camerele pot fi folosite și în alte aplicații mari, cum ar fi gările sau piețele publice. Seria de camere va fi benefică și instalatorilor, având posibilitatea de a monitoriza fără „unghiuri moarte”, ceea ce face ca soluția să fie mai eficientă și costurile de instalare să fie mai reduse.

Vezi seria de camere pe site-ul Hikvision

HDD-uri AI pentru supraveghere video avansata

HDD-uri AI pentru supraveghere video avansata

FLX-S-DT-X5 - Detector PIR+MW cu lentila flexibila

FLX-S-DT-X5 - Detector PIR+MW cu lentila flexibila

WATERSTOP de la Ajax - Valva electrica pentru oprire apa

WATERSTOP de la Ajax - Valva electrica pentru oprire apa

Integrarea AxTraxPro™ cu terminalele de recunoastere faciala de la Hikvision

Integrarea AxTraxPro™ cu terminalele de recunoastere faciala de la Hikvision

Resetarea parolelor pentru dispozitivele Hikvision utilizand Hik-Partner Pro

Resetarea parolelor pentru dispozitivele Hikvision utilizand Hik-Partner Pro

Promotii curente si noutati

Promotii curente si noutati

Detectia de trecere pe rosu

Detectia de trecere pe rosu

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

Brandurile cu care lucram