Vrei cont pe platforma B2B secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
RETELISTICARETELISTICA
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Seria de senzori cortină BX Shield de la Optex

 

Protejarea eficientă a unui obiectiv se dovedeşte de multe ori a fi o adevărată provocare, în contextul în care breşele pot surveni în moduri variate, de la escaladarea sau tăierea unui gard şi până la urmărirea unei persoane autorizate într-o zonă cu acces restricţionat.

De aceea, Optex a introdus senzorii de mișcare din seria BX Shield, proiectaţi pentru securizarea completă a unui perimetru sau a unei clădiri.

 

 

Seria Optex BX Shield sunt senzori pentru exterior de tip cortină, ce folosesc tehnologie PIR (Passive Infrared). Ei sunt echipaţi cu câte 4 detectoare PIR – câte 2 pentru fiecare parte, orientate diferit – cu ajutorul cărora este asigurată detecţia mişcării pe o rază de până la 12m în fiecare direcţie. Această abordare permite o acurateţe mai mare a detecţiei, prin recunoaşterea corectă a corpurilor de mici dimensiuni şi diferenţierea între animale mici sau medii şi oameni, evitându-se astfel alarmele false.

 

Totodată, senzorii BX Shield elimină şi alarmele false generate de schimbări ale unor factori de mediu precum schimbările climatice, prin utilizarea algoritmilor avansaţi de analiză şi detecţie ai tehnologiei SMDA (Super Multidimensional Analysis).

Pentru flexibilitate sporită, sensibilitatea şi raza de acţiune pot fi reglate complet independent pentru cele 2 direcţii, fiind posibile ajustări pentru variaţii de temperatură ce pornesc de la numai 10C şi distanţe de 2.5, 3.5, 6, 8.5 sau 12m. În plus, senzorii BX Shield pot fi conectaţi la camere de supraveghere din sistemul CCTV, pentru a genera alarme video independente pe cele 2 direcţii de detecţie.

 

Senzorii Optex nu se remarcă numai prin performanţe, flexibilitate şi eficienţă, ci şi prin aspectul lor estetic. Aceştia folosesc un design modern, elegant, care se încadrează perfect în orice spaţiu, fiind disponibili în două variante: corp negru cu parte frontală albă sau corp alb cu parte frontală albă. Iar opţional, sunt disponibile şi elemente frontale negre şi argintii. În plus, instalarea şi configurarea sunt uşor de realizat, mulţumită integrării unei nivele care indică poziţionarea corectă şi sistemul rapid de acces la setări.

 

Pe lângă variantele de culoare, senzorii Optex BX Shield sunt disponibili şi în mai multe variante de echipare diferite. BXS-ST (negru-alb) şi BXS-ST(W) (alb) sunt modelele cablate, iar BXS-R (negru-alb) şi BXS-R(W) (alb) sunt modelele prevăzute cu baterie. Totodată, noii senzori sunt oferiţi şi în variante echipate cu soluţia anti-mascare, sub indicativele BXS-AM şi BXS-AM(W) pentru modelele cablate, sau BXS-RAM şi BXS-RAM(W) pentru modelele cu baterii.

 

Pentru mai multe detalii, accesați paginile modelelor BXS-ST şi BXS-ST(W), respectiv BXS-AM şi BXS-AM(W) pe site-ul Optex.

Dacă aveți întrebări sau doriți să comandați oricare dintre senzorii BX Shield, contactați echipa Secpral.

 


Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, senzorii OPTEX dedicaţi supravegherii de interior şi de exterior fiind distribuiţi la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir şi wireless, cât şi senzori specializaţi cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare şi până acum, OPTEX şi-a construit reputaţia la nivel mondial de producător de produse şi tehnologii inovative şi de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Ce e nou in ianuarie 2021 din punct de vedere tehnic (Hikvision)

Ce e nou in ianuarie 2021 din punct de vedere tehnic (Hikvision)

Noile NVRuri profesionale de la Hanwha Techwin

Noile NVRuri profesionale de la Hanwha Techwin

Lansare - METRICI CUSTOM APPLICATIONS

Lansare - METRICI CUSTOM APPLICATIONS

What's new from Hikvision

What's new from Hikvision

AxHub vs. AxPro – o comparatie completa

AxHub vs. AxPro – o comparatie completa

Convergenta spre excelenta [partea a 2-a]

Convergenta spre excelenta [partea a 2-a]

Monitorizare video off-grid marca Hikvision

Monitorizare video off-grid marca Hikvision

Solutii de monitorizare a gradului de ocupare de la Hanwha

Solutii de monitorizare a gradului de ocupare de la Hanwha