x
LISTA PRETURI - 2024-07-15

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

Blog

Seria de senzori cortină BX Shield de la Optex

 

Protejarea eficientă a unui obiectiv se dovedește de multe ori a fi o adevărată provocare, în contextul în care breșele pot surveni în moduri variate, de la escaladarea sau tăierea unui gard și până la urmărirea unei persoane autorizate într-o zonă cu acces restricționat.

De aceea, Optex a introdus senzorii de mișcare din seria BX Shield, proiectați pentru securizarea completă a unui perimetru sau a unei clădiri.

 

 

Seria Optex BX Shield sunt senzori pentru exterior de tip cortină, ce folosesc tehnologie PIR (Passive Infrared). Ei sunt echipați cu câte 4 detectoare PIR – câte 2 pentru fiecare parte, orientate diferit – cu ajutorul cărora este asigurată detecția mișcării pe o rază de până la 12m în fiecare direcție. Această abordare permite o acuratețe mai mare a detecției, prin recunoașterea corectă a corpurilor de mici dimensiuni și diferențierea între animale mici sau medii și oameni, evitându-se astfel alarmele false.

 

Totodată, senzorii BX Shield elimină și alarmele false generate de schimbări ale unor factori de mediu precum schimbările climatice, prin utilizarea algoritmilor avansați de analiză și detecție ai tehnologiei SMDA (Super Multidimensional Analysis).

Pentru flexibilitate sporită, sensibilitatea și raza de acțiune pot fi reglate complet independent pentru cele 2 direcții, fiind posibile ajustări pentru variații de temperatură ce pornesc de la numai 10C și distanțe de 2.5, 3.5, 6, 8.5 sau 12m. În plus, senzorii BX Shield pot fi conectați la camere de supraveghere din sistemul CCTV, pentru a genera alarme video independente pe cele 2 direcții de detecție.

 

Senzorii Optex nu se remarcă numai prin performanțe, flexibilitate și eficiență, ci și prin aspectul lor estetic. Aceștia folosesc un design modern, elegant, care se încadrează perfect în orice spațiu, fiind disponibili în două variante: corp negru cu parte frontală albă sau corp alb cu parte frontală albă. Iar opțional, sunt disponibile și elemente frontale negre și argintii. În plus, instalarea și configurarea sunt ușor de realizat, mulțumită integrării unei nivele care indică poziționarea corectă și sistemul rapid de acces la setări.

 

Pe lângă variantele de culoare, senzorii Optex BX Shield sunt disponibili și în mai multe variante de echipare diferite. BXS-ST (negru-alb) și BXS-ST(W) (alb) sunt modelele cablate, iar BXS-R (negru-alb) și BXS-R(W) (alb) sunt modelele prevăzute cu baterie. Totodată, noii senzori sunt oferiți și în variante echipate cu soluția anti-mascare, sub indicativele BXS-AM și BXS-AM(W) pentru modelele cablate, sau BXS-RAM și BXS-RAM(W) pentru modelele cu baterii.

 

Pentru mai multe detalii, accesați paginile modelelor BXS-ST și BXS-ST(W), respectiv BXS-AM și BXS-AM(W) pe site-ul Optex.

Dacă aveți întrebări sau doriți să comandați oricare dintre senzorii BX Shield, contactați echipa Secpral.

 


Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior fiind distribuiți la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir și wireless, cât și senzori specializați cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare și până acum, OPTEX și-a construit reputația la nivel mondial de producător de produse și tehnologii inovative și de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

HDD-uri AI pentru supraveghere video avansata

HDD-uri AI pentru supraveghere video avansata

FLX-S-DT-X5 - Detector PIR+MW cu lentila flexibila

FLX-S-DT-X5 - Detector PIR+MW cu lentila flexibila

WATERSTOP de la Ajax - Valva electrica pentru oprire apa

WATERSTOP de la Ajax - Valva electrica pentru oprire apa

Integrarea AxTraxPro™ cu terminalele de recunoastere faciala de la Hikvision

Integrarea AxTraxPro™ cu terminalele de recunoastere faciala de la Hikvision

Resetarea parolelor pentru dispozitivele Hikvision utilizand Hik-Partner Pro

Resetarea parolelor pentru dispozitivele Hikvision utilizand Hik-Partner Pro

Promotii curente si noutati

Promotii curente si noutati

Detectia de trecere pe rosu

Detectia de trecere pe rosu

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

Brandurile cu care lucram