La fiecare centrala sau kit AJAX achizitionate, primesti un tricou Secpral /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Atunci cand le sunt prezentate avantajele, majoritatea clientilor opteaza pentru a avea o platforma integrata pentru managementul sistemelor de securitate. Administratorul sistemului are o singura aplicatie software din care poate vedea si controla toate elementele din cadrul sistemului de securitate (control access, efractie si supraveghere video). Mai mult, evenintele de la sisteme pot fi filtrate si afisate intr-o maniera in care sa fie utila utilizatorlui.

Solutia integrata de la Tyco pentru sistemele de control access (Kantech), CCTV (Exacq) si efractie (DSC) este  usor de administrat si capabila sa furnizeze cu usurinta si rapiditate informatiile corelate de la toate aceste 3 sisteme.

Investigatia si managementul unui eveniment se face avand la dispozitie in aceeasi aplicatie informatiile de la toate sistemele de securitate.

Ca exemple de integrari:

 • asociere eveniment deschidere usa cu imaginea camerei corespunzatoare acelei zone
 • dezarmarea automata a sistemului de efractie cand este prezentat la sistemul de control acces un card cu acest drept
 • in cazul unei alarme de efractie pe o anumita zona, camerele de supraveghere aferente sa fie deschise automat in prim plan (pop up)

In varianta in care sistemele sunt independente, exista mai multe aplicatii care, de obicei, se instalaleaza pe servere diferite. Gama de produse Intevio (Kantech) si A-Series; Z-Series (Exacq) oferta solutia de a avea un singur echipament dedicat care are preinstalate aplicatiile de control access, CCTV si efractie intr-o singura platforma. Astfel, avem un echipament plug and play care nu necesita instalare de sistem de operare, antivirus, software aplicatii securitate si care ocupa putin spatiu intr-o camera tehnica.

Exista si varianta sa se achizitoneze doar componenta software, aceasta putand fi instalata pe masini cu Windows, Linux sau Apple.

Utilizand camere care au functii de videoanaliza, sistemul devine si mai puternic, permitand cautari rapide pe baza de metatada. Platforma dispune si de integrare cu LDAP/Active Directory, sistemul de control access permite si managementul lifturilor, sistemul video suporta integrare cu POS.

Hartile grafice disponibile oferta avantajul de a avea o imagine de ansamblu a tuturor elementelor de securitate (camere video, filtre control access, elemente detectie), actiuni asupra elementelor putand fi facute chiar din interfata grafica (deschidere usi, afisare flux video camere etc.). Modalitatea de afisare a elementelor este cutomizabila, fiind disponibile mai multe tipuri de simblouri. Modul in care sunt afisate in stare normala si de alarma este de asemenena customizabil si sunt suportate harti multilayer care pot fi folosite ca ferestre de navigare.

Prin aplicatia de mobil destinata administratorului sistemului de securitate se poate vedea de oriunde starea sistemelor si se pot face anumite actiuni (armari, dezarmari, deschidere usi etc.). Utilizatorii pot opta pentru a avea carduri de acces instalate pe telefonul mobil.

Exista clienti dedicati pentru vizualizare ce suporta pana la 4 monitoare sau varianta de client Web.

Solutia Tyco este una deschisa integrand o mare gama de camere video, sisteme de efractie si control access de la alti producatori. Atat in cazul in care se instaleaza un sistem de securitate nou cat si in cazul in care se doresc integrate sisteme existente intr-o singura platforma, Johnson Controls poate fi solutia.

Concluzionand, solutia integrata de la Tyco are urmatoarele avantaje:

 • o singura aplicatie software pentru managemenul sistemelor de securitate
 • un singur echipament (*in functie de numarul de camere) pe care ruleaza aplicatia
 • atat partea de hardware cat si cea software sunt produse de acelasi producator
 • harti grafice cu afisare status echipamente in timp real, alerte audio, video wall, push video, integrare POS
 • integrare functii videoanaliza (detectie masca, temperatura, numere auto de inmatriculare, perimetru, linger, directie, obiecte abandonate/mutate, coada, intrare/iesire, detectie-clasificare obiecte)
 • cautare rapida a oricarui eveniment din cele 3 sisteme
 • aplicatii pentru telefonele mobile
 • cyber security
 • solutiile sunt scalabile

 

Pentru mai multe detalii contacteaza echipa Secpral.

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Genetec Security Center versiunea 5.10 a fost lansata oficial

Genetec Security Center versiunea 5.10 a fost lansata oficial

Metrici lanseaza modulul External Event Receiver

Metrici lanseaza modulul External Event Receiver

Depanare status serviciu Hik-Connect offline

Depanare status serviciu Hik-Connect offline