x
LISTA PRETURI - 2022-12-10

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M este unul din produsele care fac parte din portofoliul Secpral incepand cu semestrul doi al acestui an. Un terminal standalone de control acces, pretabil pentru aplicatii interioare care poate permite accesul in zonele segregate pe baza de card, card sau cod, card si cod. Acest model si cel DS-K1T802E (compatibil cu carduri pe 125KHz) nu suporta doar accesul pe baza de cod. Functia aceasta se poate obtine utilizand modelul DS-K1T802A impreuna cu versiunea v1.3.0 de firmware.

Cititorul intern este compatibil cu cardurile dezvoltate sub tehnologie Mifare (13.56MHz).  Suporta maxim 3000 de carduri si maxim 10000 de evenimente salvate in memoria interna. Poate fi configurat direct de la tastatura sau utilizand aplicatia de management iVMS-4200. Este prevazut cu un display Dot Matrix de rezolutie 128x64, suficient pentru afisarea informatiilor precum confirmarea accesului in perimetru sau navigarea in meniul acestuia.

In ceea ce priveste partea de conectori, acest terminal este prevazut cu un conector RJ-45, cablu terminal ce permite alimentarea la 12VDC, conectarea unui buton extern, senzor de usa si bineinteles comanda de deschidere usa. Poate controla yale electromagnetice sau electromagneti  NO/NC. Poate fi conectat la o sonerie via terminal Bell+&Bell-.

Comparand acest cititor cu dimensiunile unui Iphone 7, este putin mai scund, insemnand 126.5mm si ceva mai lat, 94.5mm.

Configurare si exploatare

Operatiile de mai jos sunt efectuate utilizand iVMS-4200.

Odata alimentat la o sursa de 12VDC/1A si conectat in retea, acesta poate fi identificat prin intermediul SADP ca produs inactiv (identic cu camere IP, DVR, NVR, majoritatea produselor IP marca Hikvision). Dupa activare putem utiliza iVMS-4200 in vederea configurarii echipamentului.

Adaugare persoana

Din meniul principal al iVMS-4200 se navigheaza in submeniul Person de unde:

 1. Click Add pentru adaugare o noua persoana (utilizator).
 2. Se introduce un nume sugestiv.
 3. Click (+) pentru adaugare card.
 4. Click Settings pentru a selecta terminalul de control acces in vederea citirii codului inscris in card.
 5. Se bifeaza optiunea Card Reader.
 6. Din lista de tipul drop-down se va selecta dispozitivul de control acces si se va reveni cu OK in submeniul anterior. Se va apasa butonul Read apoi se prezinta cardul cititorului. CSN-ul (Card Serial Number) cardului va fi afisat.
 7. Cardul va fi asociat utilizatorului prin apasarea butonului Add. Setarile pentru acest utilizator sunt finalizate prin apasarea butonului OK din submeniul Edit Person.

Operatia se poate relua pentru fiecare utilizator in parte.

Incarcare utilizatori in terminal

In pasul anterior am vazut care sunt pasii necesari pentru definirea utilizatorului si asocierea unui card. Lista de utilizatori in acest pas rezida doar la nivelul software-ului iVMS-4200. Prin urmare este necesar ca aceasta lista sa fie incarcata in memoria controllerului. Pentru aceasta se va naviga din pagina principala a iVMS-4200 in submeniul Access Control->Authorization->Access group, de unde:

 1. Se va defini o noua lista de acces.
 2. Se va defini intervalul orar de acces pentru grupul respectiv de persoane.
 3. Se vor selecta persoanele care vor face parte din acest grup de control acces.
 4. Se vor asocia persoanele cu terminalul de control acces pentru care acestea au permisiune de accedere conform programului definit in punctul (2).

La apasarea butonului Save utilizatorul este informat ca aceste setari pot fi incarcate in dispozitiv. Aceasta operatie se realizeaza prin apasarea butonului Apply all changes to device.

In acest moment utilizatorii pot accede in zona segregata gratie acestui terminal de control acces in baza cardurilor definite, asociate si incarcate in dispozitiv.

Sa presupunem ca dupa o anumita perioada este necesara stergerea anumitor utilizatori din terminal, iar PC-ul utilizat la punerea in functiune a terminalului nu mai detine lista de persoane definite. Nicio problema. Cei de la Hikvision s-au gandit si la acest aspect.

Odata inrolat dispozitivul in IVMS (pe noul laptop utilizat in configurare), utilizatorul poate naviga in meniul Person si apasa butonul Get from device, urmat de selectarea echipamentului vizat. Terminalul de control acces va varsa toate informatiile referitoare la utilizatorii salvati in memoria acestuia. Incepand cu acest moment, administratorul poate aduce orice modificare listei de utilizatori. IVMS-4200 va indica administratorului ca exista modificari in aceasta lista si ii va cere sa incarce noua lista in controller, operatie realizata prin apasarea butonului Access Group urmata de Apply Now.

Miscellaneous

Avansand in procesul de configurare, administratorii pot accesa si configura din meniul Advanced Function->Device Parameters informatii ca: numele usii, contactul usii (NC/NO), tipul de buton, durata comenzii de deschidere, durata maxima de deschidere a usii (cat timp conactul usii este deschis), precum si parola de acces local de la nivelul tastaturii.

Exista adesea situatii in care zonele securizate de controllere sunt tranzitate de catre clienti, de exemplu intrarea intr-un showroom, punct de lucru etc. Se pot crea scenarii de deschidere a usii (remain unlocked) permitand si persoanelor fara carduri sa patrunda in zona respectiva. In afara programului se va deschide in conformitate cu metoda de autentificare setata (card, card/cod, card si cod).

Terminalul permite functii de tipul first person in. De exemplu, doar o anumita persoana poate prezenta pentru prima oara pe ziua respectiva cardul, iar sistemul poate fi setat sa tina usa deschisa pentru un anumit interval de timp.

Exista 3 modalitati de autentificare: card, card/cod, card si cod. Modul de autentificare poate fi setat atat local din terminal cat si din iVMS4200. Din iVMS submeniul Authentication se va selecta controllerul si implicit usa. Din optiunea Authentication Mode se poate alege metoda de autentificare, in cazul de fata Card/Pin. De asemenea se poate defini si intervalul pentru care acasta metoda de autentificare sa fie valida.

Optand pentru o metoda de autentificare compusa din card sau pin, vom fi nevoiti sa accesam  meniul Authentication code, unde vom introduce codurile de acces pentru fiecare utilizator in parte. Setarile sunt propagate in controller prin apasarea butonului Save.

Important de retinut ca in interfata de adaugare persoana si detalii specifice, exista posibilitatea definirii unui Pin Code din optiunea Access Control. Ei bine, in cazul acestui terminal, pinul respectiv nu este echivalent cu codul de autentificare definit mai sus. Este foarte probabil ca acest controller sa nu tina cont de aceasta informatie, motiv pentru care administratorul este nevoit sa navigheze in meniul Authentication Code pentru definirea codurilor de acces. Cu siguranta Hikvision lucreaza si la acest aspect, iar solutionarea va veni, evident asa cum ne-au obisnuit, printr-un upgrade de firmware si/sau update de iVMS.

Usor de instalat si configurat, terminalul de control acces DS-K1T802M poate reprezenta solutia perfecta pentru a securiza un spatiu. Toate evenimentele sunt stocate in memoria sa interna, insa pot fi accesate prin intermediul aplicatiei iVMS-4200. Mai mult, evenimentele generate de prezentare card, card/pin sau card si pin pot fi utilizate in vederea generarii rapoartelor de tipul time-and-attendace, aspect pe care il vom analiza intr-un articol dedicat.

Spor la proiecte,

Cristian


TASTATURA CU CITITOR PROXIMITATE SI SONERIE - DS-K1T802M
Nou in oferta Secpral: AJAX FIRBA

Nou in oferta Secpral: AJAX FIRBA

Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone