NOU: Oferta Secpral se extinde cu sistemele ANTIEFRACTIE WIRELESS DE LA AJAXVezi produsele. /// Vrei cont pe platforma B2B secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
RETELISTICARETELISTICA
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

From door to phone

O noua functie este diponibila incepand cu aceasta luna in randul posturilor de exterior Hikvision DS-KV6113-WPE1. Noua versiune de firmware v2.1.5_200904 permite asocierea directa a postului de exterior cu un cont HikConnect. Aceasta asociere face ca cel putin un post de videointerfon IP de interior sa nu mai fie necesar in vederea receptionarii apelurilor pe terminalele mobile (Android/iOS). Mai mult, daca la poarta exista acoperire wireless, postul de exterior DS-KV6113-WPE1 poate fi inrolat la reteaua wireless. Astfel se elimina cablajul dintre casa si poarta, instalatorul fiind nevoit sa asigure doar alimentare la yala electromagnetica.

 

Setari retea

 • Setarile de retea pot fi efectuate din clientul iVMS-4200, batch Config sau browserul web al postului. Indiferent de metoda aleasa, se va naviga in Configuration->Network->Basic Settings(TCP/IP) de unde se vor completa campurile aferente adresei IP, mastii, gateway, dns preferat si alternativ. Atentie, se recomanda utlizarea ca dns preferat adresa IP de LAN a routerului in spatele caruia se afla postul de exterior, iar la cel alternativ (secundar), adresa google, 8.8.8.8.

 • Din Avanced Settings se va activa serviciul Hik-Connect, lasam la adresa server valoarea implicita (litedev.hik-connect.com), definim o cheie de criptare flux video si efectuam un click pe butonul Save. In functie de calitatea retelei, starea de inregistrare va trece din offline in online.

 • Echipamentul este in acest moment pregatit pentru a fi asociat unui cont Hik-Connect.

 

Inrolare in Hik-Connect

 • Similar cu setarile de retea, exista doua metode de inrolare a echipamentului in Hik-Connect: prin intermediul broswerului sau direct din aplicatia mobila Hik-Connect. In acest articol echipamentul a fost inregistrat utilizand plarforma web.

 • Dupa autentificarea cu succes in contul Hik-Connect, se va efectua un click pe butonul Add.

 • In campul Device Serial No se va completa cu serialul produsului apoi click Search. Avand serviciul online de Hik-Conect, la apasarea butonului Search, platfoma ne va returna codul postului de exterior. Click pe simbolul + pentru a avansa in etapa de inrolare.

 • Procedura de inrolare este completata prin introducerea codului de verificare, apoi se apasa butonul Add.

 • Un sumar al inrolarii va fi afisat. Implicit setarile UpnP sunt pe auto. Exista posibilitatea fixarii de porturi prin care postul de exterior va comunica cu serverele HikConnect si cu aplicatia mobila. Un avantaj al setarii manuale consta in accesul la setarile de parametri de la distanta, via iVMS4200/HikConnect. Setarile sunt incheiate prin apasarea butonului OK.

 • Platforma va reveni la pagina principala unde va fi afisat noul post de exterior asociat cu contul HikConnect.

 

Control via smartphone

 • Postul de exterior poate fi accesat de la distanta sau poate transmite apeluri telefonice pe smartphone prin intermediul aplicatiei HikConnect. Aceasta este compatibila cu terminale care ruleaza Android sau iOS. Aceste aplicatii se pot descarca de pe portalul celor de la Hikvision, mai exact, accesand urmatorul link.

 • Dupa autentificarea cu succes in aplicatie, vom gasi postul de exterior online. HikConnect permite controlul usii fara initierea unei conversatii de la exterior, precum si accesul la imagini live.

 

Contactati departamentul tehnic pentru a intra in posesia ultimei versiuni de firmware cu ajutorul careia acest echipament permite apelul catre smartphone-uri fara nevoia unui post de interior.

 

Spor la proiecte,

Cristian


POST DE EXTERIOR WIRELESS CU CAMERA SI 1 BUTON - DS-KV6113-WPE1
Ce e nou in ianuarie 2021 din punct de vedere tehnic (Hikvision)

Ce e nou in ianuarie 2021 din punct de vedere tehnic (Hikvision)

Noile NVRuri profesionale de la Hanwha Techwin

Noile NVRuri profesionale de la Hanwha Techwin

Lansare - METRICI CUSTOM APPLICATIONS

Lansare - METRICI CUSTOM APPLICATIONS

What's new from Hikvision

What's new from Hikvision

AxHub vs. AxPro – o comparatie completa

AxHub vs. AxPro – o comparatie completa

Convergenta spre excelenta [partea a 2-a]

Convergenta spre excelenta [partea a 2-a]

Monitorizare video off-grid marca Hikvision

Monitorizare video off-grid marca Hikvision

Solutii de monitorizare a gradului de ocupare de la Hanwha

Solutii de monitorizare a gradului de ocupare de la Hanwha