x
LISTA PRETURI - 2024-06-14

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

INTERFON DE BLOC GSM; CUTIE NEAGRA

SK-TS2 (BL)

Interfon de bloc GSM, cutie neagra, tastatura inox iluminata, apelare directa prin tastarea numarului de apartamanet sau cautare in lista cu ajutorul sagetilor, 200 apartamente, 3 numere de telefon per apartament, cititor de proximitate incorporat, 5 tag-uri per apartament (tag-uri Mifare, 13.56 Mhz), acces cu tag, cod sau prin apel telefonic, nu necesita posturi de interior sau cablare complexa, microfon omnidirectional si difuzor incorporate, ecran LCD, instalare aplicata, IP65, alimentare 12VDC
Brand
SECPRAL
 1. Detalii
 2. Resurse

Brand SECPRAL
Disponibilitate IN STOC

Interfon de bloc GSM, cutie neagra

 • Tastatura inox iluminata, ecran LCD
 • Apelare directa prin tastarea numarului de apartamanet sau cautare in lista cu ajutorul sagetilor
 • 200 apartamente, 3 numere de telefon per apartament
 • Cititor de proximitate incorporat, 5 tag-uri per apartament, tip tag-uri - Mifare, frecventa de citire tag - 13.56 Mhz, o iesire de releu (max. 5A/125V)
 • Acces cu tag, cod sau prin apel telefonic
 • Comunicare audio bidirectionala, microfon omnidirectional si difuzor incorporate, suprimarea zgomotului ambiental si anularea ecoului
 • Instalare aplicata, dimensiuni 260 x 120 x 35~55mm
 • Alimentare 12VDC, consum 500mA
 • Temperatura de functionare de la -30°C la 50°C, umiditate de functionare intre 10% si 95%

BENEFICII

Instalare rapida

SK-TS2 este un interfon GSM ce nu necesita posturi de interior si, implicit, o cablare complexa, anevoioasa, deseori limitata de constrangeri arhitecturale.

Accesibilitate

Cu noul interfon marca Secpral utilizatorii vor putea interactiona si permite persoanelor accesul in cladire de la distanta, chiar si atunci cand nu sunt acasa. In plus, locatarii vor avea acces in cladire folosind un tag RFID, unic si neclonabil.

Programare usoara

Programarea se face prin intermediul interfetei WEB, de pe un laptop, tableta sau smartphone. Aceasta interfata este disponibila prin activarea modulului AP al interfonului. 

Produse similare

Brandurile cu care lucram