x
LISTA PRETURI - 2024-03-04

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

BUTON ALB CENTRAL PENTRU LIGHTSWITCH COMBINAT

CENTERBUTTON 2-GANG (WHT)

Buton central de culoare alba CenterButton 2-gang. Impreuna cu releul LightCore 2-gang formeaza un intrerupator LightSwitch 2-gang care activeaza doua dispozitive prin apasare sau apropierea mainii la maxim 15 mm. Conceput pentru instalarea impreuna cu LightCore 2-gang pe pozitia/pozitiile din mijloc intr-o rama cu 3 pozitii (Frame 3 Seats) sau 4 pozitii (Frame 4 Seats) pentru a crea astfel un LightSwitch Combinat. Compatibil cu Hub Plus, Hub 2 (2G/4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G/4G), Rex si Rex 2.

Brand
AJAX

Produse complementare

  1. Detalii
  2. Resurse
  3. Media

Brand AJAX
Disponibilitate IN STOC
Tip produs INTRERUPATOARE
Tehnologie WIRELESS

Buton central de culoare alba CenterButton 2-gang.

Impreuna cu releul LightCore 2-gang formeaza un intrerupator LightSwitch 2-gang care activeaza doua dispozitive prin apasare sau apropierea mainii la maxim 15 mm.

Conceput pentru instalarea impreuna cu LightCore 2-gang pe pozitia/pozitiile intr-o rama cu 3 pozitii (Frame 3 Seats) sau 4 pozitii (Frame 4 Seats) din mijloc pentru a crea astfel un LightSwitch Combinat.

Compatibil cu Hub Plus, Hub 2 (2G/4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G/4G), Rex si Rex 2.

Produse similare

Filtre

Brandurile cu care lucram